• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl şişkinliği yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
647
-47
103
31
geciktim hala bekliyorum ama regl şişkinliği var alt karnımda, bu şişkinlik hamileliğin başında oluyor mu yoksa regl mi olcam? :(

İkisinde de olabilir. Gecikmeniz 1 haftayı geçtiyse bi kan verin.
gebelik olma ihtimali var mı yani? klomen ve ovitrelle kullanıyorum iki aydır ama bunları kullanmadan önceki ay kist olmuşmuştu ve gecikmiştim o yüzden şimdi klomen ve ovitrelleye rağmen acaba kist mi oldu diye düşünüp bir yandanda gebelik mi acaba diyorum test yapmak için daha da zaman geçmesini bekliyorum çünkü kist olduğu ay 45. günde regl oldum :( ama ovitrelle ve klomen kullanmamıştım o ay

gebelik olma ihtimali var mı yani? klomen ve ovitrelle kullanıyorum iki aydır ama bunları kullanmadan önceki ay kist olmuşmuştu ve gecikmiştim o yüzden şimdi klomen ve ovitrelleye rağmen acaba kist mi oldu diye düşünüp bir yandanda gebelik mi acaba diyorum test yapmak için daha da zaman geçmesini bekliyorum çünkü kist olduğu ay 45. günde regl oldum :( ama ovitrelle ve klomen kullanmamıştım o ay
Konu başlığında bu kadar detaya girmediğiniz için, karın şişliği her ikisinde de olur demek istedim aslında.
Gebelik şüphenizin olduğunu düşündüğüm için kan verin dedim.
Şimdi kist varsa ve tedavi sürecindeyseniz, ilaçların etkisi de olabilir.
Kistin adı nedir bu ara ? Bir çok çeşidi var çünkü..

Konu başlığında bu kadar detaya girmediğiniz için, karın şişliği her ikisinde de olur demek istedim aslında.
Gebelik şüphenizin olduğunu düşündüğüm için kan verin dedim.
Şimdi kist varsa ve tedavi sürecindeyseniz, ilaçların etkisi de olabilir.
Kistin adı nedir bu ara ? Bir çok çeşidi var çünkü..
kistin adını söylemedi doktor ama o önceki adetimde gitmişti yumurtam büyümüş ama çatlamayıp kiste dönmüştü regl olunca gidiyormuş gitmişti ama bu ay yine kist mi oldu yoksa gebelik mi diye düşünüyorum klomen ve ovitrelleyi gebelik için verdi doktor

Back