- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
-
- Konu Sahibi Sweetshadow6
Tesekkur ederim sicak tutuyorumda diger yonlerden hemen patlak veriyo.. İlk baslangic sancisi ara ara vururya hani siddeti cok degil zannederiz o bile ne hale getirdi beni. Evde de sansima kimse yok tek basimayim en kotu ihtimal dahada fenalasmadan gidip ilac almak yoksa ebedi dayanamam tesekkur ederim yorumunuz icin . QUOTE="yapa_yalniz, post: 39387643, member: 305512"]Kuveti doldur ilik suyla icinde bir sure otur...sicak su torbasida iyi gelir canim ama eczaneler acilir acilmaz canini disine tak majezik hap al iyi gelir.bende cok cekmisimdir bu sancilarda bayilma noktasina geldigimi bilirim.gecmis olsun[/QUOTE]öyle doğal yoldan da kolay kolay geçmez ki
sıcak tutmak işe yarar ama ilaç alacak kimse yok mu tek çözüm ilacı alıp yatmak.
geçmiş olsun
Cnm 2yil once dr gitmistim 1000 kisiden 1inde olur bu derece aci.. Dogum sancisi bile daha hafif senin cektiginin yaninda dedi.. Ve 6,aylik tedaviyr o zamanlar baslamistim ilaclar bitti yine ayniyim.. arti tedavi surecinde yine sancim oluyordu.. Tekrar gideyim korktum.simdibu arada sürekli böyle ağrılar oluyorsa bir doktora görünün.
kist, miyom falan olmasın. çaresine bakmak gerekir.
başımdan geçti biliyorum.
Mecbur eczaneye gidecegim dahada jotu olmafan gideyim bari oofff nasil gideceksemiilaçsız geçmez o.
Normalde bende aliyordum sabah tembellik yaptim kalin giydim hani bir sure idare etsin.. Soylemesi ayip kahvalti yapar ilac icerim diye genis davrandim sonraaa kendimi bu halde buldum.. Simdi gidecegim ilac almaya sagolun yorumunuz icinBen daha ağrı başladığını hisseder hissetmez ilaç alıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. Doğal yolla en fazla sıcak tutup yatabilirsin sanki