Regl sancısı

hozmin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
17
0
34
kızlar ben regl olunca çok kötü bacaklarım ve kalçam ağrıyor ve hayatımı çok olumsuz etkiliyor hiç bişey yapamıyorum ağrımdan ayrıca akıntı hissindende çok rahatsız oluyorum ne yapmalıyım 5:

regl dönemleri için ağrı kesiciler var onlardan alabilirsin ve mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tutmaya çalış sıcak su torbası filan varsa ayaklarına koy asitli içecekler içme regl döneminde daha çok ağrı yaparmış

ya sıcak tutuyorum ama sanki bacak kemiklerim kaslarım ağrıyor gibi çok fazla acıyor

ya sıcak tutuyorum ama sanki bacak kemiklerim kaslarım ağrıyor gibi çok fazla acıyor

benimde bel ve kasık ağrım çok oluyo oturamıyorum belim kırılmış gibi ağrıyo 1-2 saat uyunca iyi geliyo ama bazen uyurken ağrıyla uyanıyorum ama adet dönemim yaklaştığında hafif ağrılar başlayınca ağrı kesici aldığım zaman 2 gün filan sancısız oluyo

geçmiş olsun canım doktora falanda gitmek istemiyorumm

sağol canım sana da geçmiş olsun ama dediğim gibi eczaneden regl dönemleri için ağrı kesicilerden alabilirsin kanamada azalma ya da artmada yapmıyo onlar

teşekkür ederim deniycem artık :/ normal ağrı kesici içince böbreklerimde ağrı hissediyorum eczaneden ona göre alırım artık :/

mrb..

kiraz sapını kaynatıp iç.bir alternatif tıp kitabında okumustum. işe yarıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…