Regl Sancısı

truffeldelisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
45
0
16
İzmir
Arkadaşlar regl olduğum ilk gün çok sancım oluyor yerimden kalkamıyorum bütün gün yatıyorum . Karnım belim bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor. Ne yapabilirim öneriniz var mı ? :26:

doğal olmayan hiçbir yönteme başvurupta hormonlarını bozma derim ben, sıcak su torbası ve bitki çayları rahatlatabilirrrr

Doktora da görünmeni isterim cünkü adet dönemi cok sancili gecen arkadaslarimin yumurtaliklarinda kist cikmisti. Korkulacak birsey degil, kücük kistler ve ilacla tedavi ediliyorlar...

Bunun disinda UYUMAK benim en önemli ilacim..

Gecmis olsun

Sağolun kızlar arveles diye bir ağrıkesici kullanıyorum ilk gün . sabah öğle akşam içiyorum , ikinci gün ağrım olmuyor zaten . .. ama ilaç kullanmakta çok iyi değil gibi geliyor ama dayanılcak gibi değil.. neyse artık doktora görünmek en iyisi..

evet ilac almak iyi degilmis, ben cok öldüresiye bir agri olmadikca, sicak su torbasini karnima koyup uyuyorum..Ve her ay agrim olmuyor. Bazen hic yok, bazen cok agrili, bazen orta derecede.

Doktora görün kesinlikle...Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…