• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl sancısı mı hamilelik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
33
Merhaba sevgili arkadaşlarım, adet günüme 3-4 gün kala adet sancım başladı eşime hasta olcam heycanlanma dedim ama 2 gün gecikti. Hasta olmadıkça acaba hamile miyim diyorum ama karnım ağrıdıkça değilim hadi kan gelceksen gel diyorum. Bir kaç yazı okudum belirtiler arasında adet sancısına benzer ağrılar olabiliyomuş öyle midir? Var mı yaşayan bilen

Merhaba sevgili arkadaşlarım, adet günüme 3-4 gün kala adet sancım başladı eşime hasta olcam heycanlanma dedim ama 2 gün gecikti. Hasta olmadıkça acaba hamile miyim diyorum ama karnım ağrıdıkça değilim hadi kan gelceksen gel diyorum. Bir kaç yazı okudum belirtiler arasında adet sancısına benzer ağrılar olabiliyomuş öyle midir? Var mı yaşayan bilen
Test yapmadınız mi?

Evet adet sancisi gibi agri olur gogusler siswr her an adet olacagni sanirsin. Yani ilk zamanlar gebelik belirtisiyle adet belirtisi cok benziyo bende yasadm surekli gec oldugum icinde hem adet belirtisi yasiyodum hem gelmiyodu. Bence test yap kafan rahatlasin ikisi cok benzedigi icon anlayamazsn
Bazen de kafada acaba olunca adet sokulemiyo test yapinca geliyo.. yani o nedenle test yapman her iki durumda da iyi olacak senin icin. Insallah bebistir🙏🙏♥️

Olabilir. Bende de belirtiler adet belirtileri gibiydi.

Bayanlar şu yanlışı bi düzeltelim her gördügüm yere yaziyorum. Yumurtlama döneminizi testle ve ya doktorla takip ettiyseniz ancak adet tarihinizi bilebilirsiniz. Her ay farklı zamanlarda yumurtlarız. Neye göre 2 gün geçti diyorsunuz? Arkadaşım konuna gelcek olursak yumurtlamanı biliyomuydun. Bilmiyorsan birazdaha bekleyip test yapabilirsin

Bayanlar şu yanlışı bi düzeltelim her gördügüm yere yaziyorum. Yumurtlama döneminizi testle ve ya doktorla takip ettiyseniz ancak adet tarihinizi bilebilirsiniz. Her ay farklı zamanlarda yumurtlarız. Neye göre 2 gün geçti diyorsunuz? Arkadaşım konuna gelcek olursak yumurtlamanı biliyomuydun. Bilmiyorsan birazdaha bekleyip test yapabilirsin
Adetten once 14.gun degilmi

Bu arada konu sahibi iki sanci arasinda hic bi fark yok yani oyle anlasilmiyor benim sancim gelip gelip duruyodu ama kan gelmedi bi turlu ordan anlamistim

Evet ama regl dongusu duzenliyse ayni tarihe denk gelmezmi hep
Hayir öyle bisey yok 3ay 14.de yumurtlarsınız 4.ay gider 10.gün yumurtlarsınız. Bircok faktöre baglidir bu. Ovülasyon testi kullanirsaniz ne demek istedgmi anlarsniz

Hayir öyle bisey yok 3ay 14.de yumurtlarsınız 4.ay gider 10.gün yumurtlarsınız. Bircok faktöre baglidir bu. Ovülasyon testi kullanirsaniz ne demek istedgmi anlarsniz
Ben hep akintidan anliyodum o da hep 14.gune denk geliyordu bu dediginizi bilmiyodum

Adet takvimim var ordan takip ediyorum şuana kadar şaşmadı. Normalde de 1-2 gün gecikir ondan test yapamıyorum 🙄

Test yaptım garanti sonuç için kan vermeye gideceğim, cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️
17 günlük gecikmem oldu çarşamba günü idrar tesi yaptım negatifti
3 ocakta kan tahlili yaptım değerlerim %2 çıktı
Karın altı sancılarım tuttu uyandığımdan beri çok sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde mavi damarlar oluşmuş sizce regl mi olacam yoksa hamilelik belirtisi mi ?

Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️
17 günlük gecikmem oldu çarşamba günü idrar tesi yaptım negatifti
3 ocakta kan tahlili yaptım değerlerim %2 çıktı
Karın altı sancılarım tuttu uyandığımdan beri çok sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde mavi damarlar oluşmuş sizce regl mi olacam yoksa hamilelik belirtisi mi ?
[/QUOT gebelik testinde regli 10 gün geçince kesinlik ihtimali yüzde 99 oluyomuş

Back