• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl regl regl

Crycex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
37
-1
16
27
Geçen regl oldum ancak ilginç şekilde hiç hissettirmeden geçti, öldürmesi gerekirken. :))))
Bittikten bir kaç gün sonra (5 gün aşağı yukarı) gece aşırı bir akıntı hissedip lavaboya gittiğimde... böyle nasıl desem... regl gibi ama çok fazla gelmiş gibiydi.Ped koydum ama bu sabah hiç bir şey yoktu.
Endişelenmeli miyim?

Sanırım hava değişikliğinden vs bu ara herkesin adet düzeninde şaşmalar oldu. 🤷

Benim de saat gibi işleyen adet döngüm bu ay gecikti 5 gün sonra oldum , bence stres hepimizi etkiledi bir de mevsim geçişi var tabi

Benim de saat gibi işleyen adet döngüm bu ay gecikti 5 gün sonra oldum , bence stres hepimizi etkiledi bir de mevsim geçişi var tabi
korona o bu zart zurt derken olabilir. :D
değişiğime gitti. aklıma kötü kötü şeyler geldi, nisanda kürtaj işlemi gördüm. onunla bağlantılı değildir herhalde? var mı bilgin?

korona o bu zart zurt derken olabilir. :KK70:
değişiğime gitti. aklıma kötü kötü şeyler geldi, nisanda kürtaj işlemi gördüm. onunla bağlantılı değildir herhalde? var mı bilgin?
Maalesef bu konuda bilgim yok , doktora gidip kontrol ettirmekte fayda var gerçi şu sıralar hastanelerden de uzak durmak lazım ama bu tarz sorunlar da ihmale gelmez bende gözümü karartıp pazartesi kadın doğuma gideceğim mesela hormonlarıma baktırmak için

Maalesef bu konuda bilgim yok , doktora gidip kontrol ettirmekte fayda var gerçi şu sıralar hastanelerden de uzak durmak lazım ama bu tarz sorunlar da ihmale gelmez bende gözümü karartıp pazartesi kadın doğuma gideceğim mesela hormonlarıma baktırmak için
kendimize dikkat edelim o zaman. doğru söylüyorsun. Randevusuz da almıyorlar, haftaya alayım madem.

Back
X