Regl öncesi sorun

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
İnşallah tek bende olmuyordur.
Arkadaşlar sizin de regliniz olmaya bir hafta kala nabzınız hızlanıp tansiyon düşüklüğü tarzı birşey yaşıyor musunuz .? Reglle alakalı mi bilmiyorum ama dikkat ettim neredeyse bir hafta kala nabzım hızlanıyor tansiyonum düşer gibi oluyor yasayan varsa ne önerirsiniz? Akisiyetemi tetikliyor resmen .

Acaba bir kan testi mi yaptırsanız? Hormon değişimi yapıyor olabilir. Nitekim benim tiroid problemim var, önceden korkunç pms geçiriyordum şimdi yapay hormon kullandığım için daha az korkunç geçiriyorum Kesinlikle baktırmalısınız kadın doğumcu + endokronolog

Bende aşırı sinirli oluyorum. Mesela kendim yürürken kanepeye bişeye çarpıyorum ya deli oluyorum kanepeyle tartışıyorum ha çok agresifsem eşime satașıyorum suçu olmadığı halde Tansiyon falan sıkıntım olmadı hiç.

Çikolatalı puding yiyince kendime geldim

Ben de bir bomba misaliyim inanılmaz şişiyorum. Ve göğüslerim patlıyor sanki sütyenim bir beden büyütüyor o derece. İştahı hiç saymıyorum bile .Bel ağrısı çok çekiyorum tabiiki kırmızı kartı gördüğüm an sancılar krizler ağrı kesiciler. Karnım çok ağırıyor. Hepsi de varmıs bende tansiyon hariç

sinirli kavgacı ama kendimle yada esime sariyorum agresif pimi cekilmis bombaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…