Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3gün falan önce ölçüsücü almıldım üst bacağımın bugün baktım 2sm artmış.Alt bacak da ayak bileklerim 1sm.Depresyona girdim.Bir de sende de oluyor mu kilo aldığını hissetmek ve bu yüzden ruhsal değişim yaşamak?Reglden dolayı olduğunu bildiğim halde depresyona giriyorum ya değilse kilo almışsam diye
Konuyu başlığı ile ararken buldum her yerim şişiyor Benim adet öncesi balon gibi oluyorum ve resmen depresyon tavan yapıyor gerçekten kilo almışım hissine kapılıyorum
3gün falan önce ölçüsücü almıldım üst bacağımın bugün baktım 2sm artmış.Alt bacak da ayak bileklerim 1sm.Depresyona girdim.Bir de sende de oluyor mu kilo aldığını hissetmek ve bu yüzden ruhsal değişim yaşamak?Reglden dolayı olduğunu bildiğim halde depresyona giriyorum ya değilse kilo
Konuyu başlığı ile ararken buldum her yerim şişiyor Benim adet öncesi balon gibi oluyorum ve resmen depresyon tavan yapıyor gerçekten kilo almışım hissine kapılıyorum
Ben de soruyu açtığımda aynen senin durumundaydım.Patlamaya hazırdım nerdeyse.Adet olunca göğüsümde azaldı sadece.Yarın son gün bitti sayılır ama hala karnımın alt kısmında şişlik var.Üst bacaklarım basenim de aynı şekilde.Sırf bu yüzden bugün yürüyüşe başladım+3litre su+kepekli ekmek.Biz kadınların şu çektikleri nedir ya