• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl öncesi sendorumunuz kaç gün önceden başlıyor?

gizemmo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
38
0
16
34
Kocaeli
yani şu pms dedikleri :) 2 gündür gereksiz bi gerginlik var üzerimde. bugün göğüslerimin acımaya başlamasından fark ettim tarihe baktım 1 hafta var. genelde 10 gün önceden fark ettiriyor bende sıkıntısı. bazı aylar sinir yapıyor bazı aylar ağrı. sizde durumlar ne kızlar ne kadar önce başlıyor?

aynı durum bne de de var canım .28 yaşındayım 1-2 yıldır adetimden nerdeyse 1 hafta öncesinden sıkıntı sinirlilik yapıyor çoğu zaman .:19: aman kadın olmak zor zanaat be :2:

Benim de genelde 1 hafta önce basliyor..gögüslerim sertlesiyor ve dokundugumda agriyor. Reglimin gelmesine 2 3 gün kala da karnima agrilar giriyor

bu sinir olayının çözümü yok mu kızlar ya? çok belli ediyorum galiba çevreme :) özellikle ev ortamında sorun oluyor

Bir hafta öncesinde çok sinirli herşeye ağlayan bağıran bi tip oluyorum:ssz: kendimi tanıyamıyoru o zamamnlar

yani şu pms dedikleri :) 2 gündür gereksiz bi gerginlik var üzerimde. bugün göğüslerimin acımaya başlamasından fark ettim tarihe baktım 1 hafta var. genelde 10 gün önceden fark ettiriyor bende sıkıntısı. bazı aylar sinir yapıyor bazı aylar ağrı. sizde durumlar ne kızlar ne kadar önce başlıyor?

benim de 3-4 gün önceden başlar belim ağrımaya ve çok sinirli olurum çok da karın ağrım olur hepsi bi anda olur :43::43::43:

10 gün önceden sinirim ağlamalarım göbegimi içine çektigimde ağrı başlar 4 5 gün kalada bel bacak agrım başlar :)

bendede bir hafta önceden gerginlik başlar duygusallık artar hemen öncesnde de ağrı

Bende de 1 hafta öncesinden başlıyor resmen karakterim değişiyor başka biri oluyorum :D

B ende aşırı sinirli oluyorum yok yere insanların canını sıkıyorum en sevdiklerimi kırıyorum yok mu bir çözümü bunun.

10 gün önceden başlıyo bel karın ve göğüs ağrıları ama beni sinirli bi insan yapmıyo bunada şükür :33:

benım bir hafta öncesinden başlıyor gerginliğim, o kadar asık suratlı oluorumki kendimden tiksiniyorm uzaklaşmak istiyorum hemen :ssz:
en ufak bir şeye aglıyorum,alınganlık had safaada oluyor, gunu geldimi oldum mu da ohh benden iyisi yok
:9:

göğüs ağrısı da berbat ya gece ne sağa yatırıyor ne sola. çok acı verici. ama bu da her ay olmaz mesela benim bi ay karın ağrısı varsa diğer ay o yok göğüs acısı var mesela

demek ki ben yalnız deılmısım...benım de 10 gün önceden sinir duygusallık baslar...durduk yere olmaz sebeplerden herkesın kalbını kırıyorum...çözüm varsa banada söyleyın kızlar

Back