regl öncesi karın şişkinliği

shiny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
64
2
86
46
İstanbul
kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?

Karının şişme nedeni progesteron hormonu mu acaba?

kızlar benim de adetime bir hafta var. Ben birşey sormak istiyorum. Benim adetime bir hafta kala karnım şişmeye başlıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Varsa şunu sormak istiyorum, hamile kalınca da acaba bir hafta öncesinden karın şişer mi?

Karının şişme nedeni progesteron hormonu mu acaba?

canımcım erken hamilelik belirtilerine yazdım ama buraya da yazayım. Arkadaşımda da aynı şekilde karın şişkinliği oluyordu, hamile kaldığı ay karın şişkinliği olmadı, oradan anladı zaten hamile kaldığını.
ama bu herkeste böyle olavcak diye bir kural yok, bende karın şişkinliği ne adet öncesinde,ne de hamilelikte oldu. Ama hamile kaldığım ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım.
ki hangi site olduğunu şimdi hatırlamıyorum ama gebelikle ilgili bir sitede hamilelik belirtileri arasında karın şişkinliği olabilir yazıyordu.

benimde sişer karnım adete yakın ama 3-4 gun kala. vucut su topladıgından normalden daha kilolu ve hantal hissederim kendimi. hamilelik belirtilerinde alt karın şişikligi cok okudum bende ama o alt karının nersi oldugunu cozemedim. kasıkların ustumu gobusun altımı neresi bilemedim

deilim canım maalesef. hiçta kalmadım yani adetle gittiyse bilmem ama gorunurde bişey yasamadım.sadece adete yakın karnım şişer davul gibi kan doluyo diorum kendi kendime o şişlikten ates basar vucudumu cok şişko olurum giydiklerim fışkırır reglime 1 gun kala şişim iner ertesi gun olurum

aynı sorun bendede var her zaman adetime 1 hafta kala karnımın gerilip davul gibi olduğunu hissederim ama bu ay 25 martta hasta olucam dünden beri karnım yine davul gibi inşallah hamişimdir hiç 2 hafta önce bu kadar şişmemiştim allah hepimize hayırlı hamilelikler nasip etsin:dance::dance:

adetime 4 gün var ve karnım acaip şişti bugün bende de aynı sorun var yaa yıne bişey yok galıbaa:(

bende çok merak edıyorum canım yaa kimileri olur dıyor ama...

Evet kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum.Hatta dün regl oldum henüz şişliğim inmiş değil...Çok rahatsız edici,kendimi kilolu hissediyorum..Ama sanki su topluyor gibi bunu bütün vücudumda da hissediyorum..
Bunu engellemek için bir bildiği olan paylaşırsa çoook sevinirim bende:1hug:

aynı sorun bendede var her zaman adetime 1 hafta kala karnımın gerilip davul gibi olduğunu hissederim ama bu ay 25 martta hasta olucam dünden beri karnım yine davul gibi inşallah hamişimdir hiç 2 hafta önce bu kadar şişmemiştim allah hepimize hayırlı hamilelikler nasip etsin:dance::dance:

aynen canım benimde karnım bu kadar erken şişti kocaman göbiş oldu sırnaşık şey benimde 27 martta adetim inş hamiş oluruz daha da kocaman göbişlerimiz olura.s.

benim de 20sinde olmam lazım. İnşallah olmayalım da istediği kadar şişsin göbişlerimizlülülülülülü

slm kızlar benim sırf karnım değil göğüslerimde şişer ve çok acırlar öyleki göğsüme ne dokunabilirim nede üstüne yatabilirim regl oluncada iner benim adet tarihim 17 mart ilginçtir bu ay göğüslerim pek acımıyor sadece kasıklarımda ağrı ve şiddetli akıntım var inşallah bende hamileyimdir ne dersiniz umarım isteyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur

slm kızlar benim sırf karnım değil göğüslerimde şişer ve çok acırlar öyleki göğsüme ne dokunabilirim nede üstüne yatabilirim regl oluncada iner benim adet tarihim 17 mart ilginçtir bu ay göğüslerim pek acımıyor sadece kasıklarımda ağrı ve şiddetli akıntım var inşallah bende hamileyimdir ne dersiniz umarım isteyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur

seçko canım benımde regl tarihim 17 mart ne tuhaftırki benımde reglden önce göğüslerim şişer acırlardı bu ay sadece birazcık şişdiler ama acıma yok bide göğüs uçlarım irileşti inşallah hamişizdir

zeliş . öykü ne diyeyim herkesin hakkında hayırlısı haber verin bana merak ederim ben sizi bu arada göğüslerim sağlam acımata başladı sanırım regl olacağım napalım artık önümüzdeki aya kısmetse umarım siz hamişşsinizdir inanın kendim hamile kalmışım kadar sevineceğim ve eğer regl olmazsam hemen 18 inde test yapacağım hadi bakalım allah yardımcımız olsun sevgiler

ah seçko inşallah canım benım göğüslerimde tık yok ama rutin adet öncesi ağrılarım başladı bel ağrısı ayağıma doğru vuruyo ümidim pek yok galiba bende adet olcam inşallah bu mubarek cuma günü hürmetine allah bizlerede bebiş verie

inşallah zelişim inşallah kaç mübarek günlerdir dua ediyorum allah bilir bilirde verir meleklerimizi inşallah hani derler ya herşeyin zamanı vardır diye ozaman yakın olsa artık

karın şişkinliğinin nedeni konusunda yardımcı olabilecek var mı? Hormonlardan dolayı mı oluyor. Eğer öyleyse hamile kalınca o karın da kalıyor öyle demek kiCADIARZU

Back
X