Regl öncesi kahverengi akıntı

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Kızlar merhabalar. Adetten önce 2 gün boyunca koyu kahverengi çok yoğun akıntım oluyor. Leke şeklinde değilde kanama gibi. 3. Gün ise normal regl kanamasına dönüp regl oluyorum. Herhangi bir gecikme ya da erken regl olma durumu yok, düzenli şekilde oluyorum. Fakat bu öncesinde gelen yoğun kahverengi akıntı/kanama neden oluyor biraz rahatsız etti beni. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Bir de şuan kansızlık ve d vitamini eksikliği için ilaç kullanıyorum. Bir damla ve bir hap. Onunla alakalı da olabilir mi? Bu ilaçların biri dışkıyı siyaha çeviriyor çünkü. Şimdiden teşekkür ederim

Normal cnm iltihap olsa yogun sari akintin olur. Ama adet öncesi kahverengi leke normal diye biliyorum benimde evlenmeden once oluyordu kahverengi sonra kirmizi sekilde.

Leke değil ama. Reg kanaması kadar yoğun ama kahverengi şeklinde. 2 gün sürdü sonra normal regl oldum

Endişe etmeyin benimde regl başlangıcım aynı şekilde oluyor. İki gün kahverengi şekilde başlayıp sonra normal kanamaya dönüyor ve hatta regl bitimi de aynı kahverengiye dönerek bitiyor.

Endiselencek bi durum deil ben kendimi bildim bileli hep öyleyim adetim hep kahverengiyle baslar hep öyle biter.eski adetten kalan kanlarmis onlar.ayrica kansizlik icin olan ilac diskiyi siyaha boyar diye biliyorum ben

Kızlar benimde son iki aydır adetim bu şekilde kahve rengi akıntıyla başlıyor kırmızıya donuyor ve yine kahverengi bitiyor yukarıdaki üyenin yazdığı gibi.. Bende korktum bişey yoktur dimi

Bende de oluyor bazen kahverengi başlıyor öyle bitiyor bir sorun mu var normal mi bilemedim

Normal bir durum muymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…