• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL ÖNCESİ GEBELİK BELİRTİSİ

meraklibirisi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
19
10
18
29
REGL ÖNCESİ GEBELİK BELİRTİLERİNİZ NE OLDU ARKADAŞLAR?
Adet günüme 1 hafta var. Halsizlik baş-boğaz ağrısı, kasık ağrısı, gögüslerimde aşırı hassasiyet var. Sizce ihtimal yüksek midir

Ben de şuraya ilişeyim 🤭 benin de 1 hafta var. Yumurtlama günü ve sonrasını degerlendirmistim. Şuan ayni belirtiler bende de var. Denedigimiz gunden bugüne hala kasiklarimda ağrıyor. Test yaptım orada tek cizgiydi sabırsız oluyor insan.

Ben de şuraya ilişeyim 🤭 benin de 1 hafta var. Yumurtlama günü ve sonrasını degerlendirmistim. Şuan ayni belirtiler bende de var. Denedigimiz gunden bugüne hala kasiklarimda ağrıyor. Test yaptım orada tek cizgiydi sabırsız oluyor insan.
Ah canım benim , İnşallah bize de nasip olur..
Ha bide dün benim bir damla kahverengi bi lekem geldi sonrada hiç gelmedi.

Ya bu aralar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum belkide ona bağlıdır. Bilemiyorum. Sende ne gibi belirtiler var canım? Kaç gün var adet gününe
Tam 6 gün var. Kasık bel ce göğüs ağrısı var. Sık idrara çıkma gereğinden fazla gaz 🤦🏻‍♀️ ya üşüttüm ya bebiş bilmiyorum adet gününü bekliyorum

Adet günüme 1 hafta var. Halsizlik baş-boğaz ağrısı, kasık ağrısı, gögüslerimde aşırı hassasiyet var. Sizce ihtimal yüksek midir
Benimde adetime bir hafta aşılama yaptırmıştım çok fena göğüs ağrım var özellikle üç kısmında sırtım ve belim ağrıyor inşallah tutmustur rabbim hepimize nasıp etsin inşallah belirtilere bakıyorum da adet ağrısı da hamilelik agrisida hep birbirine benziyor

Benim de çok ağırlarım var. Normalde 14ünde adet olmam gerekiyordu ama bu gün akşam oldu hala adet olmadım. Ara ara çok kötü bel ve kasık ağırlarım var kesin adet olacağım diyorum ama inşallah gebeyimdir. Bir hafta bekleyeceğim eğer adet olmazsam kan vermeye gideceğim bakalım

:/ akşam yapiskanimsi kan gördüm. Sanırım adet oluyorum hayırlısı. Umutlar bir daha ki bahara 🤣

:/ akşam yapiskanimsi kan gördüm. Sanırım adet oluyorum hayırlısı. Umutlar bir daha ki bahara 🤣
Hayırlısı olsun her şeyin ☺️ Ben de sizin gibi kendimi bir sonraki aylara hazırlıyorum belki vücudum kendini hazırlıyordur diye teselli ediyorum 😅 ama hala adet olmadım beklemedeyim. Köy de yaşadığım için test alıp da bakamıyorum da

Merhaba canım ben hamile oldugumu doktora gidince ogrendim ama ondan öncesinde bel ağrısı çok vardı aşırı hemde ve meme ucum yok normalde benim o hamilelik surecinde ucu cikmisti ama ben yinede anlamadım pkoluydum ihtimal vermiyordum deniyorduk ama nasip olmadı tabi yine 3 aylikti kürtaj olmustum malesef şüpheleniyorsanız dikkat edin ağır kaldirmayin 😊

Ben bir kere akıntı kan gördükten sonra görmedim daha bir kaç gün kaldı adete. Hâlâ göğüs bel kasik ağrım var

Back
X