Regl öncesi beta testim ( çok kafam karıştı lütfen yardımcı olun )

Merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün ise adet tarihim ama gelmedi kan verdim 59 çıktı. Kimyasala döneceğini düşünüyorum ama çok üzülüyorum. Siz ilk gebeliğinizi erken mi öğrendiniz

neden korkuyorsun guzel beta bnce, ben adet gunu 12 yle ogrendim bir iki gun snra kanama geldi . Negatif dusunme positif ol. Agrin mi var sancili?

neden korkuyorsun guzel beta bnce, ben adet gunu 12 yle ogrendim bir iki gun snra kanama geldi . Negatif dusunme positif ol. Agrin mi var sancili?
Geçen sene 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ölü bir şekilde doğurdum. O gebeliği mi adetten bir gün önce 300 beta ile öğrenmiştim. Sonra rahmimde perde varmış ameliyat oldum. 3 ay korunduk. Geçen ay korunma süresi bitti ve ben adet gecikmesinden sonra 25 beta ile öğrendim. 25-50-69-10 şeklinde ilerledi ve kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar denedik cuma günü erken gebelik testim çok silik çıktı, cumartesi biraz daha köyü pazar biraz daha belirgin çıktı en son bugün kan verdim değerimin cuma gününden beri artış göstermesi gerekiyordu fakat artmamış. Yine olumsuz bir şey yaşıyorum diye düşünmeye başladım. İnşallah Rabbim mucizesini sağlıkla verir bana dualarınıza talibim.

Benim de 29 çıktı ilk öğrendiğimde ama adetime daha vardı . Ben de temmuzda bir düşük yaptım paronayak oldum resmen bir de doktor üzerine betan çok düşük kimyasal olabilir dedi . Sonra özelde kendi doktoruma gittim bunu söylemek için çok erken dedi 2 gün sonra 88 çıktı dün yine verdim 284 oldu pazartesi keseyi götürürüz dedi . Sen de içini ferah tut erken öğrenince böyle düşük çıkıyormuş hep aynı hastanede aynı saatte testi yaptırmaya dikkat et canım rabbim hakkında hayırlısını versin

İnşallah ama nedense yine düşüşe geçtiğini düşünüyorum 3 gündür evde test yapıyordum gittikçe koyulaşıyordu. Dedim bu sefer olur inşallah çok da ümitlenmedim ama insan çift çizgiyi gördüğü an bağlanıyor bir de kaybım var. Hayatım boyunca kalbimin bu kadar sızladığını görmemiştim. Ne yapsam ne söylesem fayda etmiyor şu an bana. İnşallah daha kötüsüyle karşılaşmam. Sizin de sağlıkşa ilerler inşallah bol dua edelim birbirimize.

Ümitsizliğe kapılma en doğru sonucu kan testi veriyor . Ben geçen ay bildiğin çift çizgi gördüm doktorum da şaşırmıştı hatta hem erken gebelikte hem kaset testte ama betam 2.30 çıkmıştı . Rabbim kalbindeki sancıyı dindirsin inşallah .

Hayır ilk gebeliğimde 1 hafta gecikmeyle 59du doktora göre çok düşüktü kimyasala dönmüş olabilir vs dedi ama Allahın izniyle sağlıkla ilerledi geç döllenme olmuş şuan 2 yaşında, iki ay öyle bende kimyasal geçirdim gecikmem olmadı adet günümde kan verdim merakımdan 14 geldi star testimde pozitifti, ama kimyasal oldu ilerlemesi bakalım bugün de adetimin ilk günü hala olmadım

Demem o ki kimyasala dönüp dönmeyeceğini bilemeyiz canım çok düşük bir değer ama önemli olan nasıl artacağı saplıklı artarsa ilerleiyor demektir inşallah sağlıkla ilerler senin gebeliğin içini ferah tut

İnşallah çok dua ediyorum. İnşallah güzel bir şekilde artış gösterir. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkşı bir şekilde en kısa sürede öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…