regl öncesi bel agrısı

• Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi
P

pembe_bal10cuk

Ziyaretçi
regl agrılarım evlendikten sonra geçti ama belimin agrısına dayanamıyorum
hap içsemde fayda etmiyor agrıyı en aza indirmek için bi çözüm var mı?

cimcimem dogum kontrol hapi kullaniyormusun???
benimde asiri bel agrim oluyodu bekarken taaki dogum kontrol hapi kulanana kadar doktorum demisdi kimisi tamamen hissetmez kimisininde cok hafif agrisi olur bu haplari kulaninca diye ve benimki tamamen gecmisdi inan bana ayrica adet agrilarinda ben eskiden apranax forte kullaniyodum ve kessinlikle faydasini görüyodum canim bide onu dene istersen...........

tanem kullanmıyorum dogum kontrol hapı yan etkileri malum stres kilo falan diye
adet agrılarınada iyi geliyormuş haplar ama kullanmadım yaza dogru bebek istiyoruz ya ondan kullnamıyorum artık hamile kalana kadar çekicez

ozaman apranax forteyi dene derim canim insallahda faydasini görürsün
yazada insallah hayirli haberlerini alirim :))))))))
teyzesi olcam bak unutma :)

ozaman apranax forteyi dene derim canim insallahda faydasini görürsün
yazada insallah hayirli haberlerini alirim :))))))))
teyzesi olcam bak unutma :)

bi deniyim canım çok agrıyo belim bide masa başı çalışıyorum tüm gün
ne zman yapıcaz bu bebişi bilmiyorum
daha çok yeni evliyiz eşimde sen çocuksun daha diyor gamyoncuiremsu

ona bakarsan bende hala cocugum hic büyümek istemiyorumki :)))
insallah iyi gelir o dedigim hap ve ayrica ben kullandigim zaman adetimde herhangi bi kessilme yada azalma olmuyo normal dvm ediyo.........

benimde çok bel ağrım olur daha doğrusu benim başlı başına bi sorun olur adet dönemim bende majezig önerebilirim sana tatlım nasıl yazılır bilmiyorum ama mavi bir ilaç bana doktor vermişti sırf adet sancıları bel ağrıları için deneyebilirsin
ayrıca ben de yazın bebek istiyorum artıııııkkkk benimde eşim daha yaşın küçük okulun bitsin bilmem ne oyalıyor hep ama bende böööyle olmak istiyorum:CüvCüv:
:nazar:a.s.

incitanemtuana kızın çooook tatlı maşallah:nazar: şimdiki kızlar doğuştan foto model galiba:dance:

benimde çok bel ağrım olur daha doğrusu benim başlı başına bi sorun olur adet dönemim bende majezig önerebilirim sana tatlım nasıl yazılır bilmiyorum ama mavi bir ilaç bana doktor vermişti sırf adet sancıları bel ağrıları için deneyebilirsin
ayrıca ben de yazın bebek istiyorum artıııııkkkk benimde eşim daha yaşın küçük okulun bitsin bilmem ne oyalıyor hep ama bende böööyle olmak istiyorum:CüvCüv:
:nazar:a.s.

regl sancılarım geçtikteen ssonra çıktı bennde bel agrısı önceden yoktu
bende yeni evliyim daha bebk düşünmüyorum ama ilaçta kullanma taraftarı degilim korunmak için çok şiddetli agrıyor doktora mı gitsem ki başka bi problemin habercisi olabilir mi

evlenmeden önce benimde çok ağrıyodu doktora gitmiştim idrar yolları iltihaplı demişti ilaç kullanmıştım geçmişti son birkaç aydır yine çok ağrır oldu ilaç içmiyorum ya çok geliyo yada azalıyo o zaman .çalışmadığım için yatıp dinleniyorum ..:1closedeyes:

bendede adetliyken çok ağrı oluyor ilk günü mutllaka yaterak geçiririm.... 7 aydır bebek olsun diye uğraşıyoz , acaba benimde idrar yollarımda ilyihap var mıdır[/B][/I][/B]

idrar yolu iltahabı bende daha önce olmuştu
ondan olabilir belki gitmem lazım bi doktora
ihmal etmemek gerek

X