Regl Öncesi Bacak Ağrısı Çekenler :(((

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
arkadaşlar regl öncesi çok bacak ağrım oluyor. kas ağrısı değil de eklem ağrısı.. normal zamanda hiç ağrım olmaz ama regl öncesi mahvoluyorum. bunun için ne yapmak lazım yada kullandığınız bir ilaç var mı ?

arkadaşım bendede oluyor hemde nasıl bir agrı anlatamam sana uykularımdan uyandırıyor beni ama çare bulamadım agrı kesici bile fayda etmiyor. Doktorada gitmedim hiç aslında gidilmeli ama biz biraz ihmalkar davranıyoruz galiba.

bu hafta reglımı cok agır gecırdım tabırı caizse yatarak gecırdım dıyebılırım kemiklerim cok agrıdı benım kasıklarımdan bacaklarıma dizlerime kadar vuran bır agrıydı sanırım halı yıkadım ondandı

Valla benimde doğumdan sonra olmaya başladı 2 gündür bende ağrı çekiyorum maalesef

** Kızlar açtığım bu konudan kısa süre sonra sağlık ocağında bu durumumu aile hekimime danıştım. nette bu ağrıların magnezyum eksiliğine bağlı olarak gelişebildiğini okudum ve doktoruma da sordum. olma ihtimali yüksek dedi. çünkü magnezyum tahlilini her hastane yapmıyor bana magnezyum tablet verdi. regl olmadan 10 gün önce kullanmaya başlıyorum. İnanın yorgunluğum , bacak ağrılarım bitti isterseniz nette araştırabilirsiniz , regl öncesi magnezyum takviyesi önemliymiş.

Evet, mağnezyum eksikliği konusuna ben de katılıyorum. Ağrılı PMS için doktorum bana, suda eriyen mağnezyum vermişti... Ağrılara iyi geliyor...
Not: Fibromiyalji ağrıları için de etkili, belirteyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…