• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl önce gögüs agrisi

DeveDikeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
242
1
66
İsviçre
Merhaba kizlar

Regl öncesi belirtilerim icinde beni en cok delirten gögüslerimin agrisi oluyor, zaman zaman hareket etmekte dahi zorlaniyorum, is yerinden gelip sütyenimi cikarinca bir süre kimildayamiyorum agridan serbest kalinca ne oluyorsa anlamiyorum. Vee o aci size söyle tarif edeyim. Düsünün ki gögüs ucunuzun bir kenarindan bir kenarina igne sokuluyor yada igne batiriliyor aynen bu aciyi yasiyorum, korkuyorum saniyorum ki düsecek. 3 yil önce de gögüslerimdeki hassasiyet sebebiyle doktora gitmistim, muayene oldum ama bir sey cikmadi. Doktor hassas oldugu belli oluyor yüzünden muayene ederken bile farkettim dedi ve bana ilac ismi veriliyor mu bilmiyorum passiflora önerdi. Ne alaka anlamadim ama aldim 1 sise kullandim hic bir faydasini da görmedim. Sacma sapan bir öneri olarak aklimda kalacak bu öneri benim icin.

Regl öncesi dokunsalar darmadagin olup dökülüp sacilacak gibi hissettigim gögüslerim normal zamanlarda da cok hassas.

Benzer durumlari yasayan, yasamis olup durumu düzelen var mi? Bana önerecekleriniz var mi arkadaslar? :44:

Simdiden tesekkür ederim.

Son düzenleme:
geçmiş olsun...bende adet döneminde aynı sorunları yaşıyorum üzerimdeki atlet dahi rahatsız ediyor ve yaklaşık olarak 4 yıldır bunla uğraşıyorum ama tedavii yok benim ki sol gögsümde kitle farketmemle başladı 20 yaşındaydım o zaman doktora gittim fibroadenom diye bir hastalık varmış menepoza kadr senle beraber olacak bu ağrı dedi...üstelikte adetim bitiyor 3 gün sonra sil baştan başlıyor ve bildiğim kadarı ile hiçbir ilacı yokmuş :(

Tesekkür ederim cevabin icin sana da gecmis olsun. Menopoza kadar cekicez demek :14: Korkunc ya, yatarken bile saga sola dönemiyorum ama anladigim kadariyla seninki süre olarak benden daha fazla oluyor benim adet dönemi öncesi ve sirasinda oluyor sonra geciyor. Cözümünü bulsalarda rahatlasak.

bna doktor ilave olarak hamil kalırsan o zaman daha çok ağrı olur ama doğumdan sonra ne kadar süt verirsen o kadar kitle küçülür ve ağrın olmaz demişti sen doktora gittin mi ben kitle için gitmiştim arad kontrol etmeyi unutma inşallah ağrılarımız azalır.

regl dönemnde göğüs sancıları normal diye biliyorum benimkiler de taş gibi oluyo sütyenmi giyerken bile dokunamyrm resmen en çokta uçları sızlıyo :/:/

Evet gögüs agrisi regl öncesi normal ama ben ve benim gibilerin hali cok fena, yatarken bile saga sola dönmek iskence oluyor.

reyyan87 hamile kalmaktan bile gözüm korktu diyebilirim. 3 sene önce gitmistim doktora birisi sag meme de zararsiz kist var dedi birisi sol meme de var dedi :44:

AlessandraAmbrosio benim de en cok uclari sizliyor bazen öyle bir agri giriyorki düsecek saniyorum :18:Kadin olmak ne kadar zor

gerçekten de kadın olmak çok zor...hamişlikten korkma eğer doğum yaparsam geçer demişti dr. umudum o yönde...şimdilik bununla avunuyorum yine geçmezse bilmiyorum ne yaparım.

Back