Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cevremde hic duymadim ama o dedigin ustune gorme adet gibi deyilde boyle lekelenme seklinde oluyormus ben 6 haftalikdim o sekilde oldum rengi baya acikdi nasi desem cay bardaginin yarisi kadar yokdu bile
Cevremde hic duymadim ama o dedigin ustune gorme adet gibi deyilde boyle lekelenme seklinde oluyormus ben 6 haftalikdim o sekilde oldum rengi baya acikdi nasi desem cay bardaginin yarisi kadar yokdu bile
Yani bunu test yaparak anlarsin ama sanmiyorum biraz kendini sal bence bukadar adetliyken bile hamile kalacagina kurma kendini inanki nkadar salmaya calisirsan okarar erken olur insallah en kisa surede kalirsin
Yani bunu test yaparak anlarsin ama sanmiyorum biraz kendini sal bence bukadar adetliyken bile hamile kalacagina kurma kendini inanki nkadar salmaya calisirsan okarar erken olur insallah en kisa surede kalirsin
Test yaptım ama negatif çıktı belirtilerin çoğu var ama anlayamadım kanda pozitif çıkarmı yada geç döllenmemi acaba birisi 3 aylık hamileyken öğrenmiş 3 ay boyunca regl olmuş anlamamış o yüzden merakta kaldım