Regl Olup Hamile Kalan Var mı?

semaden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
42
2
1
.................

Son düzenleme:

3 kez regli olup nasıl "hamilesin" denilmesini bekliyorsunuz?

forumda 4 ay regl görüp hamile olduğunu öğrenenler var yazanlar var bunları görünce insan düşünmüyor değil

Şehir efsanesi!
Regli ile hamilelikte yaşanan düşük kanaması çok farklıdır. Vücudunuzu tanıyın. Regli olmak hamileliğin olmadığı anlamına gelir

Şehir efsanesi!
Regli ile hamilelikte yaşanan düşük kanaması çok farklıdır. Vücudunuzu tanıyın. Regli olmak hamileliğin olmadığı anlamına gelir
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Yasadiklariniz psikolojik olabilir mi ?
psikilojik olacağını sanmıyorum çünkü ilk regl oldum herangi bir düşüncem kalmamıştı belirtiler devam edince aklıma gelmeye başladı baş dönmeleri saç dökülmesi sürekli uyku hali ve özellikle geçmeyen bu şişkinlik bitiriyor beni mide hapıyla bile geçmedi

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Hangi doktora sorsanız aynı şeyi söyler. Regli nedir, kadınlar neden regli olur biraz okusanız anlayacaksınız zaten. 3 aylık bebekten bahsediyorsunuz anlamamk mümkün değil, hareketlerini bile hissediyorsunuz o dönemde artık

Psikolojiktir hanımefendi. Zihin ne olmasını istiyorsa vücudu ona yönlendirir. Ya da başka bir rahatsızlığınız olabilir. Ama üzgünüm hamile değilsiniz. Düşünüyorsanız programlı ilerleyin ya da akışına bırakın. Regl olmanıza rağmen acaba hamile miyim diye düşünmeyin. Zihininizi boşa meşgul ediyorsunuz

bende öyle düşünüyorum ama bu belirtilerin bu düşünceye girmekle beraber ortaya çıkması ve geçmemesi şaşırtıyor beni.

bende öyle düşünüyorum ama bu belirtilerin bu düşünceye girmekle beraber ortaya çıkması ve geçmemesi şaşırtıyor beni.
Böyle düşünmeniz geciktiriyor aynı şekilde. Kaç defa ay kesin hamileyim regl gecikti giye doktora gittim olmadığımı öğrendiğim gün adet oldum.

Bu söylediklerinize katilmiyorum bir arkadasim 5 aylikken ögrendi hic belirtisi yoktu tek kötü yani kilolu olmasiydi bu yüzden karni belli olmuyordu ama 5 aylik olana kadar asla bikere bile mide bulantisi cekmedi belirtisiz .. yani doktora normal kontrole giderken ögrendi :) hayatta hersey mümkün bu arkadasida umutlandirmak yada umudunu kaybetmesini istemiyorum doktor kontrolune eger giderse kesinlesir zaten..

ben test yaptırdım 2 kez negatif çıktı ama bende de değişik değişik belirtiler var

Böyle düşünmeniz geciktiriyor aynı şekilde. Kaç defa ay kesin hamileyim regl gecikti giye doktora gittim olmadığımı öğrendiğim gün adet oldum.
adetimde düzenliydi bir ay 2 gün erken oldum diğerinde 2 gün geç oldum düzenimde bozuldu hatta hamilelikte genelde lökosit, yassı epitel ve eritrosit gibi değerlerde farklılık oluyor benim idrar testimdede bunlar farklı çıktı iltihap var dedi doktor üreme testi yaptı üreme olmadı bişeyin yok dedi yolladı

Sırf sizin gibi insanların yorumları yüzünden forumda "sevgilimle sürtündük, 3-4 aydır regli oluyorum ama hamilelik var mı?" diye bir sürü soru var. Hatta "ultrasonla bakıldı yine de hamile olabilir miyim?" diye soruyorlar
Test yapılmış, kan verilmiş ve negatif, doktora gidilmiş bir şey yok.. Hala nasıl hamilelik olmasını bekliyorsunuz?
Arkadaşınız vücudunu tanımıyor demek ki. Hamilelik belirtisi illa kusma, baş dönmesi değildir. Ben de bunların hiçbirini yaşamadım. Ancak düzenli ve zamanında regli olmazsınız. Düşük tehlikesi olanlar kanama yaşar elbette, bu regli kanaması gibi değildir. Her ay aynı dönemde aynı miktarda kanama görülmez.
Dediğiniz ancak kişide pcos varsa bir ihtimal doğru olabilir. Zaten regli düzensiz olduğu için bu kişiler kanamaları dikkate almazlar.

He aynen bizim gibiler yüzünden.. evet o konuda hak veriyorum pcoluydu bende öyleyim bu yuzden gebe kalmak kolay olmadigi gibi ihtimalde vermiyoruz gebeligin oluşmasina burda hem fikiriz zaten. Ama bizim gibilerle inan alakasi yok tamamen kendi yarattiklari panik bi zahmet o arkadaslarda orda burda sürtünüp aglamasnlar ozaman korunma yöntemleri var yil olmus 2022..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…