regl OLUNSA bile hamile OLUNABİLİR Mİ?, İDRAR TESTİ YAPILIR MI ??

BU ARADa bikaç gün öncesine kadar da şüpheleniyordumtam bugün testi yapacaktım içimde kaldı..

evet oluyor reng olunuyor hamile de oluyor ustune gorme derler canim cogu kiside olur
egerki hamileligi ogrenmek istersen bekle biraz azalsin ve ya adetin tam bitsin o zaman test yap kesin sonuc verir
ha bu arada reng oldunmu hamilelikdenmi supeleniyorsun?
ne belirtilerin var?

aslında böyle soeunca toparlanmaya çalışıyorum kafamda BURADA OKUduklarımın taşıyordum çoğunu..mesala
2 gün süren kahverengi akıntılar,gelip gidiyor ama kirleniyor çamaşırım (yerleşme akıntısı zannettim.)
duyusal hal değişiklikleri
göğüslerde dolgunluk
cildimde yağlanma ve şu yaşıma kadar hiç bu kadar çıkmamış sivilceler
eşimle 2-3 aydır çalışıyoruz 15 aylık evliyiz bu arada..

KAFAMDA KURMUŞUM DEĞİL Mİ???

hersey ola bilir canim ben ne cok kisi taniyorum burda arkadaslarim kanama oldu adet gorduler ama hamileler su anda
bak canim benimde bu ay oyle oldu cok az adet gordum lekelenme bile deyile bilir ve uzun surdu,hem bulantilar goguslerimin agrimasi filan beni supelendirdi ve yine umutlandim
doktorumu aradim hamile ola bilirsin dedi
kahve rengi lekem gele gele test yaptim testim silik cikti ne sevindim ama
sonra 10 tane test yaptim leke bitinceye kadar bitdikden sonrada hicbirsey cikmadi
yani hamile degilim
yani sozum o ki en iyisi belirtileri arama yoksa insan adet bile olsa acaba hamilemiyim diyor

kesinlikle ama insan düşünmeden de yapamıyor..üstelik eşim de ümitlenmişti belli etmemeye çalışyo giribim ama seziyorum.dün gece yatarken durduk yere çocuğumuza iki ism mi koyarız diye soruverdi..:26:Allah 'ım sen büyüksün..

ise bak ben 3 aydir adet oluyorum korunmasiz iliskiden sonra, test yapiyorum cikmiyo, hala hamilelik korkusu yasiyorum sense nasil umutlaniyosun insallah bebegini en yakin zamanda saglik ve sihhatle kucagina alirsin, anne olmayi gercekten cok hakediyosun .. :) bol sans

evet oyle canim erkekler belli etmezler ama onlarda uzulur boyle durumlarda
benim testim silik ciktiginda esimle sevinmisdik bir birimize sarildik gozlerimiz doldu ama sonra cikmadi dedigimde cok uzulmusdu belli etmesede...

insallah Allah en kisa surede sanada bizlerede evlat nasib etsin
bende 19 aydir istiyorum canim
kismet Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

AFADERSİN CANIM DA AKLIMA TAKILDI...SEN 1YIL 6 AY 21 GÜNLÜKEVLİSİN HERALDE. 18 ay yani AMA 19 AYDIR İSTİYORSUN...??niye takıldıysam pöffff:26:

sercemım nsılsın canım gorusemıyoruz
canimsin sen benim bir denem ben seni takip ediyorum sagolasin iyiyim desem yalan olur
sukur Rabbime iyilikdir
sen ne yapiyorsun birdenem bir topik acalimmi dua topiki eskilerdeki gibi hergun okuyalim ne dersin?bulusalim mi dualarda
AH ŞU BEN VE BENİM ÇAL ÇENEM
oyle deme canim benim ne varki burda aslinda ben evlenmeden de once cok cogum olsun isterdim hep arzum dilegim anne olmak idi
Allah en kisa surede herkese banada yasatsin insallah o duygunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…