Regl olucam hissi erken başladı

1Libby

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
387
400
30
Reglime 13 gün var aşılamanın 5.günü. Bir an adet olucam hissine karın ve rahim ağrısı olur ya ona kapıldım. Lavaboya gittim bir şey yok. Sadece iki gündür krem kıvamında akıntım oluyor. Ve sol bacağımda ağrı var. Adetime 3 en fazla 4 gün kalınca böyle olurdu. Yerleşme kanaması sırasında bunu yaşadınız mı ?

Son düzenleme:
Ama adetinize daha 13 gün varmış biraz daha bekleyin ve kendinizi dinlemeyin bence belirtileriniz psikolojik gibi

Ama adetinize daha 13 gün varmış biraz daha bekleyin ve kendinizi dinlemeyin bence belirtileriniz psikolojik gibi
Psikolojik olsa adet sancısı gibi hissetmezdim. Bir de bu sefer ayağıma vuruyor. Eğer bi hafta böyle devam ederse zaten hamilelikten şüphe ederim.

Psikolojik olsa adet sancısı gibi hissetmezdim. Bir de bu sefer ayağıma vuruyor. Eğer bi hafta böyle devam ederse zaten hamilelikten şüphe ederim.
Bilemedim ki inan. Bekle bakalım 1 hafta faha inşallah sonuç istediğin gibi hamilelikle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…