- 29 Nisan 2022
- 16
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi meriii9653
Adetime 6 gün kala beta hcg sonucum 8.10 çıktı kızlar laboratuvar elemanı sınıra yakın 2 gün sonra tekrar bakalım dediler hamile olma ihtimalim var mı Benım gibi olan var mı yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de var , 5 üstü pozitif Sağlıklı bir gebelik olur inşallah Erken ogrenmissiniz hayırlı olsun inşallah 2 günde bir bhcg bakarlar büyük ihtimalle artışı kontrol etmek içinAdetime 6 gün kala beta hcg sonucum 8.10 çıktı kızlar laboratuvar elemanı sınıra yakın 2 gün sonra tekrar bakalım dediler hamile olma ihtimalim var mı Benım gibi olan var mı yardımcı olur musunuz
Hamilelik var. Gidişati takip etmeniz gerekir. Neden yok demişler? Herhalde hcg birden bire binlere firlamiyor. 3den 5den başliyor. Mesela benim çok silik çizgi vardi. Sonraki gun oglen degerim 19 cikti. Silik oldugu gun verseydim 7-8 civari çikardi. Ondan bir gun once verseydim 2-3 çikardi. Yani onemli olan degerin kaç olmasi degil artmasi. Sizde şu an dollenme ve rahme yerleşme var. Devami da guzel gelir InsaAllahÜzgün değilim arkadaşlar gerçekten hamile kalmak istediğim için o ifadeyi kullandım bir kadın doğum doktoru muhtemelen yok dediği için kafamı karıştırdı o yüzden,neyse ki bugun 36 çıktı beta hcg cevaplarınız için teşekkür ederim
Hayirli olsun mesajin sonunu şimdi okudumÜzgün değilim arkadaşlar gerçekten hamile kalmak istediğim için o ifadeyi kullandım bir kadın doğum doktoru muhtemelen yok dediği için kafamı karıştırdı o yüzden,neyse ki bugun 36 çıktı beta hcg cevaplarınız için teşekkür ederim
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınızaÜzgün değilim arkadaşlar gerçekten hamile kalmak istediğim için o ifadeyi kullandım bir kadın doğum doktoru muhtemelen yok dediği için kafamı karıştırdı o yüzden,neyse ki bugun 36 çıktı beta hcg cevaplarınız için teşekkür ederim
Bi hafta kala deger cıkması bile zorken yinede cıkmış zaten hamilesnÜzgün değilim arkadaşlar gerçekten hamile kalmak istediğim için o ifadeyi kullandım bir kadın doğum doktoru muhtemelen yok dediği için kafamı karıştırdı o yüzden,neyse ki bugun 36 çıktı beta hcg cevaplarınız için teşekkür ederim
Muhtemelen adetime daha 6 gün varken baktırdığım için öyle dedi bende anlamadım teşekkür ederim çok :)Hamilelik var. Gidişati takip etmeniz gerekir. Neden yok demişler? Herhalde hcg birden bire binlere firlamiyor. 3den 5den başliyor. Mesela benim çok silik çizgi vardi. Sonraki gun oglen degerim 19 cikti. Silik oldugu gun verseydim 7-8 civari çikardi. Ondan bir gun once verseydim 2-3 çikardi. Yani onemli olan degerin kaç olmasi degil artmasi. Sizde şu an dollenme ve rahme yerleşme var. Devami da guzel gelir InsaAllah
Merhaba herkese. Benimde adete 9 gün kala 8.6 çıktı doktor beklemem gerektiğini söyledi var veya yok demedi adet öncesi bu kadar yükselme gebelik dışında olabilir mü sizce? 1.2 üstünü ilk kez görüyorumCumartesi benim de adete 6 gün kala 6.65 çıktı dün 4 gün kala da 26.95 inşallah sağlıkla ilerler minnoşlarımız canım
Büyük ihtimalle gebelik var 2 gün sonra siz tekrar kan verinMerhaba herkese. Benimde adete 9 gün kala 8.6 çıktı doktor beklemem gerektiğini söyledi var veya yok demedi adet öncesi bu kadar yükselme gebelik dışında olabilir mü sizce? 1.2 üstünü ilk kez görüyorum
İnternette araştırmaktan beynim yandı artık bi türlü kendime cevap bulamadım. Umarım gerçekten vardır çok teşekkür ederim cevabınız içinBüyük ihtimalle gebelik var 2 gün sonra siz tekrar kan verin
Gebeliğin dışında benım hiç 2 nin üstünde değer çıkmadı yani. Bence hamilesiniz Allah tamamına erdirsinİnternette araştırmaktan beynim yandı artık bi türlü kendime cevap bulamadım. Umarım gerçekten vardır çok teşekkür ederim cevabınız için
Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinGebeliğin dışında benım hiç 2 nin üstünde değer çıkmadı yani. Bence hamilesiniz Allah tamamına erdirsin
Ay inşallah amin pazartesi tekrar vereceğim inşallahBn adete 5 gün kala 9 la öğrendim 2 günde 1 aynı laboratuvar çda vermeye çalışın kafanız karışmasın adeti 2-3 gün geçince dr görünün
Şuan bebişim 5 aylık oldu bile inşallah sizlerde sağlıcakla kavuşun
Bence vardır benim de 6 gün kala 6.65 çıktı sonra 26.95 , 100.3, 362.1 olarak arttı adet günümde 2 gün önce 362 çıkmıştı 1 gün arayla yine baktırdım dün de 570 çıktı inşallah sağlıkla devam eder sizinde kan verin tekrarMerhaba herkese. Benimde adete 9 gün kala 8.6 çıktı doktor beklemem gerektiğini söyledi var veya yok demedi adet öncesi bu kadar yükselme gebelik dışında olabilir mü sizce? 1.2 üstünü ilk kez görüyorum
Belirtiniz var mıydıÜzgün değilim arkadaşlar gerçekten hamile kalmak istediğim için o ifadeyi kullandım bir kadın doğum doktoru muhtemelen yok dediği için kafamı karıştırdı o yüzden,neyse ki bugun 36 çıktı beta hcg cevaplarınız için teşekkür ederim