• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmama 10 gün kamisti ama kafam cok karıştı hanimlar..düşürürken basima agrilar giriyor🙁

Busraanne2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
2
1
1
30
Merhabalar..geçen ay doktorum Sprial çıkardı ve iltihap olduğu için ilaç kullandım.ilaclar bitince 9 kasım da regl oldum 14 ünde bitti ve bu ay 7 aralıkta regl alacaktım ama tam 10 gün önce lekelenmeler başladı önce soluk pembe falan sonradan kahverengiye döndü bugünde çamur gibi geldi 2 kez regl olmama 5 gün kaldı ama bunlar hamilelikle alakalı olabilir mi kafam çok karıştı kaç gündür araştırıyorum işin içinden çıkamadım bilgisi olan ya da yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bende ayni durumdayim sizin son durum nedir

Takvimime gore yarın adet olmam lazım lazım hala lekelenmeler devam ediyor bazen bu sefer kesin oldum diyorum ama devamı yok yaklaşık 10 gündür sürekli böyle bazen şiddetli karın ağrısı ve kasik ağrısı da oluyor kafam karışık aslında bir çocuğa da hazır değilim ama öğrenirsem sevinirim herhalde bilemiyorum 😒😒😒

Back