regl olmak RAMAZANLIK

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
32
selam hanımlar...tereddütte kaldığım için size sormak istediğim sorum var :)
normalde regl olunca 5 gün olurum 6.günün sadece sabahında bikaç damla olur.biter
akşamda banyo yaparımm
ve asıl mesele ben 6 gün regl oldum akşamda banyomu yaptım sahurumu yaptım niyet ettim oruç tuttum sabah uyandım hevesim yerle bir
birkaç damla gelmiş mecburen yedim
ben sormak istediğimde akşam banyo yapsam yine aynısı olurmu?
veyada 1 gün yinemi bekleyeceğim

canım nokta kadar kahverengi/kırmızı gelmeyene kadar banyo yapıp beklemen lazım, ama en temizi 1 gün daha beklemek çünkü banyadon sonra illa gelir.

işte banyo yapınca benim bi bakıyorum yine lekelenme olmuş o yüzden tamamen temizlenene kadar bekliyorum içim rahat etsin diye...akıntı tamamen renksiz oluncaya kadar beklenmeli bence.

işte banyo yapınca benim bi bakıyorum yine lekelenme olmuş o yüzden tamamen temizlenene kadar bekliyorum içim rahat etsin diye...akıntı tamamen renksiz oluncaya kadar beklenmeli bence.

Cnm sen akşam abdestını al sahurda bak kan varmı yoksa niyetini et.eğer oruç tutmaya baslarken kan gelirse yine orucunu bozmak zorundasın
YADA DİYORUM SAHURA KADAR YAPMASAM BEKLESEMDE O ZAMANMI YAPSAM BELKİ GELMEZ

Fetva makamı dğilim ama bildiğim kadarıyla siz sabah yapsanız banyonuzu da oluyor. Yani akşam yapmayın, sahurda niyetlenin banyonuzu da sabah yapın. Ama kesin bilgi için alo fetvayı arayın derim.

Yapın akşam; sabah bitmedi ise kaza olur yine; sonra tutarsınız.

sıkıntınız her gün banyo yapmak mı orucunuzu tutamamak mı anlayamadım.

Zira sabah devam etmezse bu sefer de niye tutmadım diye üzülürsünüz

Anlamadim sorunuzu acikcasi? Neyi 1 gun bekleyeceksiniz? Adetiniz bittiginde banyonuzu yapin. Kac gun suruyorsa normalde o kadardir. Kahverengi lekelenme varsa son gunde bu abdesti bozmaz..

Beyaz akıntıyı görene dek temiz sayılmıyorsunuz.
10 güne kadar.
10 günden sonrası özür sayılıyor.. Gelse de gelmese de tutabiliyorsunuz..

ELBETTEKİ ORUCUMU TUTAMIYOR OLMAM BENİ RAHATSIZ EDEN DİKEN ÜZERİNDEYİM SANKİ
HAKLISINIZ BEN YİNE BANYOMU YAPIYIM NASİP OLURSA KAZAYA KALICAK OF OLMAZSAMDA ZATEN TUTARIM

ELBETTEKİ ORUCUMU TUTAMIYOR OLMAM BENİ RAHATSIZ EDEN DİKEN ÜZERİNDEYİM SANKİ
HAKLISINIZ BEN YİNE BANYOMU YAPIYIM NASİP OLURSA KAZAYA KALICAK OF OLMAZSAMDA ZATEN TUTARIM

Yani banyo yapmak bazen birlikte vs oturulunca ya da misafir olunca sıkıntı oluyor ya onu demek istemiştim

banyo sıkıntınız yoksa yapın tabii; temizseniz tutarsınız değilse yine kaza olur

Yani banyo yapmak bazen birlikte vs oturulunca ya da misafir olunca sıkıntı oluyor ya onu demek istemiştim

banyo sıkıntınız yoksa yapın tabii; temizseniz tutarsınız değilse yine kaza olur
kendi istekleriyle tutmayanlara hayret ediyorum
ben mecburen tutmadığım halde rahatsız oluyorum onlarsa keyfi gayet rahatlar

Bir gün daha bekle, tam olarak kesildiğinden emin ol bence...

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…