- 9 Şubat 2015
- 92
- 102
- 32
-
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
işte banyo yapınca benim bi bakıyorum yine lekelenme olmuş o yüzden tamamen temizlenene kadar bekliyorum içim rahat etsin diye...akıntı tamamen renksiz oluncaya kadar beklenmeli bence.
YADA DİYORUM SAHURA KADAR YAPMASAM BEKLESEMDE O ZAMANMI YAPSAM BELKİ GELMEZCnm sen akşam abdestını al sahurda bak kan varmı yoksa niyetini et.eğer oruç tutmaya baslarken kan gelirse yine orucunu bozmak zorundasın
ELBETTEKİ ORUCUMU TUTAMIYOR OLMAM BENİ RAHATSIZ EDEN DİKEN ÜZERİNDEYİM SANKİYapın akşam; sabah bitmedi ise kaza olur yine; sonra tutarsınız.
sıkıntınız her gün banyo yapmak mı orucunuzu tutamamak mı anlayamadım.
Zira sabah devam etmezse bu sefer de niye tutmadım diye üzülürsünüz
ELBETTEKİ ORUCUMU TUTAMIYOR OLMAM BENİ RAHATSIZ EDEN DİKEN ÜZERİNDEYİM SANKİ
HAKLISINIZ BEN YİNE BANYOMU YAPIYIM NASİP OLURSA KAZAYA KALICAK OF OLMAZSAMDA ZATEN TUTARIM
kendi istekleriyle tutmayanlara hayret ediyorumYani banyo yapmak bazen birlikte vs oturulunca ya da misafir olunca sıkıntı oluyor ya onu demek istemiştim
banyo sıkıntınız yoksa yapın tabii; temizseniz tutarsınız değilse yine kaza olur
Bir gün daha bekle, tam olarak kesildiğinden emin ol bence...selam hanımlar...tereddütte kaldığım için size sormak istediğim sorum var :)
normalde regl olunca 5 gün olurum 6.günün sadece sabahında bikaç damla olur.biter
akşamda banyo yaparımm
ve asıl mesele ben 6 gün regl oldum akşamda banyomu yaptım sahurumu yaptım niyet ettim oruç tuttum sabah uyandım hevesim yerle bir
birkaç damla gelmiş mecburen yedim
ben sormak istediğimdeakşam banyo yapsam yine aynısı olurmu?
veyada 1 gün yinemi bekleyeceğim