Regl olmadna 2 gün önce ilişki acil bakarmısınız

zeytob

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
51
1
24
Merhaba lar bir sorum olcaktı adete 2 3 gün kala ilişki yaşayıp hamile olan biri 2 3gün sonra regl olurmu yani zamanında regl olurmu yoksa direk kesilir mi regl gecikir mi veya

Kesilmez, oldu da gebelik oluştu o ilişkiden 2 günde sperm anca yolda olacağı için adet olunabilir. Ama risk düşük adet öncesi eğer ekstra bi yumurtlamanız yoksa

Merhaba lar bir sorum olcaktı adete 2 3 gün kala ilişki yaşayıp hamile olan biri 2 3gün sonra regl olurmu yani zamanında regl olurmu yoksa direk kesilir mi regl gecikir mi veya
Belli ki bilinçsizsin canım
Şoyle soyliyim gebelik icin adetten yaklasık 14. gun yumurta atilir bu gebelik icin olan bir gün o gunden yaklasik 3 gun once ve sonra girilen iliskide hamilelik cok cok yuksek.
Sen adete 2 3 gun kala birliktelik yasamissin hamile olduğunu asla sanmiyorum cunku adet oldumm demissin.
Yerlesme kanaması renk ve yogunluk olarak cok farklidir ve adet oncesi gerçekleşir.
Ve gebelik olustuysa adet olunmaz canim

Ahaha sizinle yazdığımızın zıtlığı.

Konu sahibi siz bu üyeyi dinleyin o annişmiş, benim bilgi yanlıştır. Az araştırıp güncelleyeyim kendimi

Bilmiyorum artık herkez kendi fikrini söylüyo sizinkide mantıklı bilmiyorum artık

Değilsin

Ahaha sizinle yazdığımızın zıtlığı.

Konu sahibi siz bu üyeyi dinleyin o annişmiş, benim bilgi yanlıştır. Az araştırıp güncelleyeyim kendimi
Ben her 2 hamileligim de de cevremden bildigim kadariyla da hamile degilsin canım

En garanti yolu ilişkiden en az onbeş gün sonra test yapmak. Çok çok düşük bir ihtimal bence

kız sen hala bunu mu sorguluyorsun? İkna olmadın bir türlü.. partnerin prezervatif takmış dedin bana, prezervatife sperm bulaşmış olma ihtimalini değerlendirip regliden 2 gün önceki ilişkiden bu kadar korkacaksan sakın bir daha cinsel ilişkiye girme. deli ettin kendini

Yok hamile değilim ikna oldum aklımda kalan soruları soruyom vakit geçiriyom bazen yazılar görüyom ordan filan öyle öğrenirim herşeyi hayatta lazım oluyo ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…