Regl oldum zannettim ama birden durdu şu an kahverengi lekelenme oluyo yardım

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Selam kızlar.kısaca şöyle özetliyim dün gece regl oldum zannettim.pedimden belli olucak kadar lekelenme oldu ama devamı gelmedi bugün ara ara regl sancısı gibi bi sancı oldu biraz da lekelenme oldu sizce neden böyle oldu.acaba kist mi oluştu yoksa hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim

Bende aynı durumdayım.adetimin 2 . Günü gecikti yani leke geldi bugün 8. Günü gecikti hala adet olmadim

yerlesme kanamasi olabilir. yani hamile olabilirsiniz ilk hamileligimde bende cunku regl oldum sanmistim meger yerlesme kanamasiymis. Genelde iliskiden 9-10 gun sonra olurmus. Bir hafta daha bekleyin sonra erken gebelik testi deneyin kizlar. insallah hamilesinizdir

Merhaba kızlar, benimde size bir sorum olacak, normalde adet beklediğim gün 24kasım fakat, dün küçük kahverengi akıntı gibi kanamam oldu bi parca, regl oldum sandım kasık agrımda hafif hafif oldu, sabah uyandığımda hiç bişy yoktu, pedi değiltirdim gün içindede yine hemen hemen aynı miktarda koyu renk akıntım olmuş..normal adet tarihime 2gün var, fakar karnım şiş ve hafif bel agrım var.
Anlamadığım bu üstüne görmede normal regl gibi ağrı olurmu? Benim adetim düzenli ve yoğun ağrılı olur, su an 2.günümse normale göre cok değişik bi durum..bi yandanda karnım şiş regl olacakmışım gibi, kafam karıştı..

aynen canim olabilir. Ben suan ikinci cocuguma hamileyim ve bende usuttum karnim ondan sis asiri bir gazlanma gurultu karnimda saniyordum birde adetim yaklasti ya ondan falan diye ama meger gercekten hamileymisim. Dusun yani ben ikinci cocuguma hamile olmama ragmen farki anliyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…