• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Oldum, Belirtilerimi Yazıyorum :)

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
103
Merhaba arkadaşlar :) 2 aydır korunmayı bırakıp her regl döneminde çoğu hamilenin bile yaşamadığı kadar belirtiyi yaşayan biri olarak sizlerle bu belirtilerimi paylaşmak istedim.. :) Reglime 10 gün kala başlayan göğüs hassasiyetim, beyaz akıntım, uyku isteğim ve kasığımdaki batmalar ağrılar hepsi mevcuttu ama artık anlıyorum ki bunlara takılı kalmamak gerekiyor.. Ne kadar kendimizi dinlersek vücudumuz o kadar bize oyun oynuyor.. Bu ay benimle birlikte bekleyecek olan arkadaşlarıma belirtileri bir kenara bırakıp regl tarihimiz gelene kadar sabırla beklemeyi teklif ediyorum :) Bakarsınız biz de o ''En kafama takmadığım anda hamile kalmışım'' diyenlerden oluruz :) Hepinizi öpüyorum :)

Çok hoş ya durum tam da bu,Ama beni belirti kesmiyor test yapıp çizgi görme çabalarına giriyorum. Bakalım bu ay hiç teste hevesim yok.Ama daha adetim bitmedi ;)Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat lar nasip etsin insallah.

Çok hoş ya durum tam da bu,Ama beni belirti kesmiyor test yapıp çizgi görme çabalarına giriyorum. Bakalım bu ay hiç teste hevesim yok.Ama daha adetim bitmedi :KK66:Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat lar nasip etsin insallah.

Bende öyle iki aydır ayda en az 1 test yapıp belirtilerle inatlaşıyorum :) bu ay hiç bir şeye takılmama kararı aldım.. Zaman bi şekilde geçiyor ama son zamanlar nasıl olurum bilmiyorum tabi :) Kesin yine reglime bir iki gün kala dayanamaz test yaparım :) Ama onu da yapmamak için tutucam bu ay kendimi.. Soğan suyu yapıcaktım ama yapmadım yine.. Folik asit içiyorum.. Aklıma hep soğan suyu geliyor yapsamıyıdım acaba diye :(

1..2 gün kala başlasam iyiBen 1 hafta öncesinden baslarim;)Ama bu ay kararlıyım yapmicam;)Ben de infolic kullanıyorum hem folik asit hem yumurta gelişimine yardimciymis. Bir de presseed deniyoruz sperm lerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyomus, benim oğlum pressed le oldu eğer bu ay gebe kala bilirsem aynı zamana denk gelecek;)Geçen ayki stresimden hiç gecikmeden adet 3 gün gecikti.Bu ay daha rahatım aslında olursa olur olmazsa nasip kafasindayim ama dedigim gibi adetim daha bugün bitti:dondurma:Hayırlısı artik dilerim güzel haberler yakindadir

Sogan suyu konusuna gelince,geçen yıl 2 kur yaptım ama o zaman bebek için değil, 4.5 cm lik kist içindi ve sayesinde kurtuldum.Geçen ay da adet gecikince sokulmesi ne yardım eder diye ictim ertesi gün adet oldum.3.gün bıraktım .Denemekte fayda var aslında insallah gerek kalmadan gelir bebegin

Selam kızlar, umarım en kısa süre içinde mutlu haberlerimizi de paylaşırız. Benim de 1 haftam var. İki aydır gögüslerim acayip şişiyor. Geçen ay da kendimi hamile sandıydım. Daha 10 gün kala kan testi yaptırdıydım, alerji hapını bırakayım diye. Tabi 2 den az çıktı ama beni ikna edemedi. Regli olunca pek üzüldüm. Bu ay yine sol yumurtalıklarıma batma var. 3-4 aydır sürekli hissediyorum bunu.
Artı olarak bu ay sürekli ağlamaklı hissediyorum. Eşim de sorup duruyor, niye gözlerin dolu sürekli, bişey mi yaptım diye garibim. :) uzun lafın kısası ben de bu sefer test yapmıcam. Zaten olacağını da sanmıyorum.

Bata da 1 hafta var.

Sogan suyu konusuna gelince,geçen yıl 2 kur yaptım ama o zaman bebek için değil, 4.5 cm lik kist içindi ve sayesinde kurtuldum.Geçen ay da adet gecikince sokulmesi ne yardım eder diye ictim ertesi gün adet oldum.3.gün bıraktım .Denemekte fayda var aslında insallah gerek kalmadan gelir bebegin

Merhaba canım,
Bu ay reglim 3 gün gecikmeli olsada geldi ve 2 gün önce bitti.. Aylardır düşündüğüm soğan kürüne başladım bu sabah.. Akşamları da içmeye çalışacağım.. Umarım faydasını görürüm.. Dediğin gibi denemekte fayda var ve en azından aklımdan çıkmış olacak..

Selam kızlar, umarım en kısa süre içinde mutlu haberlerimizi de paylaşırız. Benim de 1 haftam var. İki aydır gögüslerim acayip şişiyor. Geçen ay da kendimi hamile sandıydım. Daha 10 gün kala kan testi yaptırdıydım, alerji hapını bırakayım diye. Tabi 2 den az çıktı ama beni ikna edemedi. Regli olunca pek üzüldüm. Bu ay yine sol yumurtalıklarıma batma var. 3-4 aydır sürekli hissediyorum bunu.
Artı olarak bu ay sürekli ağlamaklı hissediyorum. Eşim de sorup duruyor, niye gözlerin dolu sürekli, bişey mi yaptım diye garibim. :) uzun lafın kısası ben de bu sefer test yapmıcam. Zaten olacağını da sanmıyorum.

Bata da 1 hafta var.

Merhaba canım,
Bebeğin hayırlı olsun.. Sonunda beklemekten ve sürekli şüphelenmekten kurtulmak güzel olsa gerek :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın miniğini.. :KK68:

İnşallah hepimiz saglikla aliriz bebisleri, hamile miyim derdi bitti de bebek iyi mi dertleri başladı. Zormus gerçekten. İnşallah isteyen herkesin güzel haberlerini aliriz.

Back