İçime boşalma vs olmadı da korunduk aslında ama yardımcı olur musunuz yinedemerhaba kızlar belki saçma olucak ama içim rahat etmediği için sormak istiyorum. Ben 28 kasımda regl oldum reglim bittikten sonraki gün ilişkiye girdim 3 Aralık gibi. 20 aralıkta beta test verdim ve negatif çıktı. ocağın başında regl oldum ve doktorla beraber doğum kontrol hapına başladım. 2 haftadır yasmin kullanıyorum. Pcosdan dolayı kistlerim çok büyük ama benim aşırı derece mide bulantım ve karın şişliğim var karnım sürekli ağrıyor. Özellikle sol kaşık tarafım. İlaca başladıktan sonra peçeteye böyle ara ara kan geldi. Acaba bu ilacın yan etkisi falan mı yoksa hamilelik gibi bir durum var mıdır? 17 günlük verilen kan testi doğru sonuç verir mi ? Şüphelenmeli miyim fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
Canım erken gebelik testi alsanaİçime boşalma vs olmadı da korunduk aslında ama yardımcı olur musunuz yinede
Bugün bi markanın aldım ama sabahı bekleyin diyorlardı yine de yapayım mıCanım erken gebelik testi alsana
Çıkacak olan her türlü çıkıyor canım merak etme sen yap bence merak ettim benBugün bi markanın aldım ama sabahı bekleyin diyorlardı yine de yapayım mı
Çıkacak olan her türlü çıkıyor canım merak etme sen yap bence merak ettim ben
Böyle geldi sonuçÇıkacak olan her türlü çıkıyor canım merak etme sen yap bence merak ettim ben
Hafif Silik çizgi var sanki dimiBöyle geldi sonuç
Testi daha aydınlık yerde çeker misin ?
Valla ben göremedimHafif Silik çizgi var sanki dimi
Tabiki attımTesti daha aydınlık yerde çeker misin ?
Negatif çıkmış şüpheniz varsa kan verin yine deTabiki attım
şu şekilde 3 aralıkta yaşadım 20 aralıkta test verdim negatif çıktı sonra adet oldum ama mide bulantım vs olduğu için şüpheye düştüm kadın doğum test yapmadı ondan dolayı acaba psikolojik mi yoksa doğum kontrol haplarımı yapıyor ondan şey yapmadımNegatif çıkmış şüpheniz varsa kan verin yine de
Mide bulantım ve karın ağrım olduğu için şüpheye düştüm deE ocakta regl olmuşsun. Niye hala gebelik şüphen var anlamadım ki, test de negatif bence
Sen gez gez buralarda sonra dm den yaziyorlar deNegatif çıkmış şüpheniz varsa kan verin yine de
Kaç sefer daha regl olman lazım ikna olman için
Doğum kontrol hapı yapar, kistiniz büyükse o yapar ki zaten şuan yumurtlama haftasına girmiş olmanız lazım o da yapar. Gebe kalma ihitmaliniz şuan için yok ancak bu ayın sonuna doğru belli olur ki siz zaten korunuyorsunuz. Ocak başında regl olduğunuz detayını kaçırmışım benşu şekilde 3 aralıkta yaşadım 20 aralıkta test verdim negatif çıktı sonra adet oldum ama mide bulantım vs olduğu için şüpheye düştüm kadın doğum test yapmadı ondan dolayı acaba psikolojik mi yoksa doğum kontrol haplarımı yapıyor ondan şey yapmadım
Yani ilaca başlamışsın o olmuş bu olmuş ilaç yan etki yapmistir demiyorsunda hamileyim diyorsun kasimdan beridoğru haklısınız yani işte kendi kendime kuruntu gibi oldu biraz tekrar test veremediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?