• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl oldum ama içimde şüphe var

Kader1209

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
24
6
1
merhaba kızlar belki saçma olucak ama içim rahat etmediği için sormak istiyorum. Ben 28 kasımda regl oldum reglim bittikten sonraki gün ilişkiye girdim 3 Aralık gibi. 20 aralıkta beta test verdim ve negatif çıktı. ocağın başında regl oldum ve doktorla beraber doğum kontrol hapına başladım. 2 haftadır yasmin kullanıyorum. Pcosdan dolayı kistlerim çok büyük ama benim aşırı derece mide bulantım ve karın şişliğim var karnım sürekli ağrıyor. Özellikle sol kaşık tarafım. İlaca başladıktan sonra peçeteye böyle ara ara kan geldi. Acaba bu ilacın yan etkisi falan mı yoksa hamilelik gibi bir durum var mıdır? 17 günlük verilen kan testi doğru sonuç verir mi ? Şüphelenmeli miyim fikirlerinizle yardımcı olur musunuz

merhaba kızlar belki saçma olucak ama içim rahat etmediği için sormak istiyorum. Ben 28 kasımda regl oldum reglim bittikten sonraki gün ilişkiye girdim 3 Aralık gibi. 20 aralıkta beta test verdim ve negatif çıktı. ocağın başında regl oldum ve doktorla beraber doğum kontrol hapına başladım. 2 haftadır yasmin kullanıyorum. Pcosdan dolayı kistlerim çok büyük ama benim aşırı derece mide bulantım ve karın şişliğim var karnım sürekli ağrıyor. Özellikle sol kaşık tarafım. İlaca başladıktan sonra peçeteye böyle ara ara kan geldi. Acaba bu ilacın yan etkisi falan mı yoksa hamilelik gibi bir durum var mıdır? 17 günlük verilen kan testi doğru sonuç verir mi ? Şüphelenmeli miyim fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
İçime boşalma vs olmadı da korunduk aslında ama yardımcı olur musunuz yinede

Çıkacak olan her türlü çıkıyor canım merak etme sen yap bence merak ettim ben💝☺️
IMG_2709.jpeg

Negatif çıkmış şüpheniz varsa kan verin yine de
şu şekilde 3 aralıkta yaşadım 20 aralıkta test verdim negatif çıktı sonra adet oldum ama mide bulantım vs olduğu için şüpheye düştüm kadın doğum test yapmadı ondan dolayı acaba psikolojik mi yoksa doğum kontrol haplarımı yapıyor ondan şey yapmadım

şu şekilde 3 aralıkta yaşadım 20 aralıkta test verdim negatif çıktı sonra adet oldum ama mide bulantım vs olduğu için şüpheye düştüm kadın doğum test yapmadı ondan dolayı acaba psikolojik mi yoksa doğum kontrol haplarımı yapıyor ondan şey yapmadım
Doğum kontrol hapı yapar, kistiniz büyükse o yapar ki zaten şuan yumurtlama haftasına girmiş olmanız lazım o da yapar. Gebe kalma ihitmaliniz şuan için yok ancak bu ayın sonuna doğru belli olur ki siz zaten korunuyorsunuz. Ocak başında regl olduğunuz detayını kaçırmışım ben

😅 doğru haklısınız yani işte kendi kendime kuruntu gibi oldu biraz tekrar test veremediğim için
Yani ilaca başlamışsın o olmuş bu olmuş ilaç yan etki yapmistir demiyorsunda hamileyim diyorsun kasimdan beri 🤣 bide içe boşalmada olmamış bacım sen ne olmak istiyorsun meryem anami 🤣

Back