- 21 Kasım 2023
- 10
- 4
- 24
- Konu Sahibi sadecebirgenc
2 korunmasiz iliskimden 1 hafta sonra normal reglimi oldum ama midem bulantim var ve tum belirtilerim de ishal belirtileriyle ayni ishal de sayilirim. hamilelik ihtimali var midir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama yine de korkuyorum cunku hemen 1 hafta sonra oldum yine de risk yoktur degil miRegl olmuşsunuz?
regl donemimde degilim gecti ama ilk defa boyle bir sey yasiyorum korkuyorum daBen regl döneminde kusmaktan bi hal oluyorum, mide bulantısı sadece hamilelikte olan bi şey değil değilsiniz
Büyük ihtimalle değilsinizdir ancak her ihtimali göze alarak korunun lütfen.evet ama yine de korkuyorum cunku hemen 1 hafta sonra oldum yine de risk yoktur degil mi
cok tesekkur ederimBüyük ihtimalle değilsinizdir ancak her ihtimali göze alarak korunun lütfen.
anlamadimNe kadar eğitimsizis gerçekten
yani hem önlem almadan önünü ardını düşünmeden böyle seyler yapıyosunuz sonra da panikliyosunuz bunlar hep bilgisizlikten. Bilinçsizlikten bunu kastetmek istedim.anlamadim
Soguk almıssıniz2 korunmasiz iliskimden 1 hafta sonra normal reglimi oldum ama midem bulantim var ve tum belirtilerim de ishal belirtileriyle ayni ishal de sayilirim. hamilelik ihtimali var midir
hayir istemiyorum2 kez korunmasız ilişki demek ben bebek istiyorum demektir korktuğunuz ne anlamadım ben.
regl olmuşsun :d nasıl hamile olabilirsin Allah aşkına akıl mantık2 korunmasiz iliskimden 1 hafta sonra normal reglimi oldum ama midem bulantim var ve tum belirtilerim de ishal belirtileriyle ayni ishal de sayilirim. hamilelik ihtimali var midir
Condom takmadimi? Hastalık riskide var bu isinregl donemimde degilim gecti ama ilk defa boyle bir sey yasiyorum korkuyorum da