Regl olamıyorum

laviienrosse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
18
0
6
Kızlar merhaba sıkıntılarımdan ötürü direk bu forum geldi aklıma akıl danışıcam size... Erkek arkadaşıml ilişkiye girdikten sonra genellikle ben ertesi gün hapıyla korunurum en son birlikteliğimizde hap kullnmadım çünkü 30 sn sürdü yani devamını ben istemedim durdurdum gerek yok diye düşündüm. Son aylarda reglimde azalma vardı yani normalde 4-5 gün görürken birkaç aydır 2-3 gün sürüyordu. Ocağın 14ünde adetim geldi 2-3 gün sürdü 30unda ilişki yaşadım bahsettiğim bugün ayın 23ü oldu bende sadece 4 gün önce başlayan kahverengi lekelenme var ama çok çok az günde bir iki kere geliyor. İki gün önce test yaptım iki tane ikiside negatif...hamilelik gibi bi durum söz konusu değildir inşallah benim için daha çok çok erken. Sizce kist olabilir mi önceden iki kere yumurtalık kisti çatlatmışlığım var çünkü...

Ama kist düzensizlik yapar (bende öyle olmuştu), azalmaya sebep verir mi bilemedim ben de.. sizin ki psikolojik olmasın?? Stress filan.. geniş çaplı bir bilgi için doktora gidip öğrenmeniz daha sağlıklı olur..

Ama kist düzensizlik yapar (bende öyle olmuştu), azalmaya sebep verir mi bilemedim ben de.. sizin ki psikolojik olmasın?? Stress filan.. geniş çaplı bir bilgi için doktora gidip öğrenmeniz daha sağlıklı olur..
8 gün gecikme fazla değil mi doktora gidicem bir iki gün daha bekleyip inşallah bir sürprizle karşılaşmam

8 gün gecikme fazla değil mi doktora gidicem bir iki gün daha bekleyip inşallah bir sürprizle karşılaşmam

:) umarım..
Bilemiyorum benim bazen 2-3 ay regl olmadığım zamanlar vardı.. duzensizdi yani.. en doğru karar herzaman bir uzman görüşü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…