• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olamiyorum!

Sliimshady

MimarHanim
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
285
121
53
Meraba ben 18 yasindayim. Regl donemim surekli duzensiz bazen 2 ayda bazen 3 ayda bi bu sefer 4 ay gecikti doktora gittim her seyin normal oldugunu soyledi adet sokturucu ilac verdi hic bi iste yaramadi. Bende internetten bi bitkisel karisim aldim floraregl adli bi cay mehmet ozun tavsiyesiymis galiba doktorumada sordum bi zarari olmucagini soyledi. Kullanan var mi gercekten etki gosteriyor mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba ben 18 yasindayim. Regl donemim surekli duzensiz bazen 2 ayda bazen 3 ayda bi bu sefer 4 ay gecikti doktora gittim her seyin normal oldugunu soyledi adet sokturucu ilac verdi hic bi iste yaramadi. Bende internetten bi bitkisel karisim aldim floraregl adli bi cay mehmet ozun tavsiyesiymis galiba doktorumada sordum bi zarari olmucagini soyledi. Kullanan var mi gercekten etki gosteriyor mu?

söktürücüden sonrada mı regl olamadın?:53: nasıl normalmiş ya..bence bir doktora daha git. yani düzensizliğin sebebi olur genelde. tabi stres falanda yapabilir ama sürekliyse bu durum bir doktora daha görün bence

Evet dogru kullandim baska bi doktora daha gidicem bilmiyorum niye boyle 😒

aktardan mecit efendi haayıt suyu al canım.hormonları dengeliyo.kullanmaya başladığım ay adet döngüm 26ya düştü.hormonları dengeliyo.yükseği düşürüyo.düşüğü yükseltiyo.adette olan sinir stres duygusallık hiç biri kalmıyo .10 tl fiyatı hiç bişey değil.

Back