Regl Olamıyorum

AYSEGULLLLLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
5
0
36
Sivas
ben 23 yasında 10 aylık evliyim. 17 hazirandan beri adet görmüyom kaç kez test yaptım hep negatif çıktı. bi kaç
kahverengi lekeler geliyor. çok azda kan geldi, ben ne haldeyim niye böyle oluyor lütfen yardım edin:((

ben 23 yasında 10 aylık evliyim. 17 hazirandan beri adet görmüyom kaç kez test yaptım hep negatif çıktı. bi kaç
kahverengi lekeler geliyor. çok azda kan geldi, ben ne haldeyim niye böyle oluyor lütfen yardım edin:((

canım neden kan vermiyorsun gebelik varsa çıkar yoksada bunun için bi doktora görünmen lazım adetlerin hep düzenlimidir inşallah hamilesindir

canım arkadasın dediği gibi doktora git, hamile olsan zaten şimdiye kadar idrardada çıkarda, 2 ay olmus, ama belide olmaz tabi ama doktora gitmeden, neyin olduğunu öğrenemezsin, ihmal etme.

cnmm gecenlerde benimde basıma böle geldi benim iyse gec deigl 10 gün erken dedigin gibi lekelenme gibi kan geldi hamilelik testi yatptırıdım negatif cıktı önerim Kekiksuyu icmen adetsöktürücü etkisi var faydasını görürsün.bi tutam kekigi bi bardak suda kaynat ve ilikken ic.tadı biraz kötü ama faydasını görürsün.Aynı sekilde Cörekotuda cok faydalıdır bu konuda.

Benim ablamın görümcesinin 3 ay çıkmamıştı testlerde hamileliği
Sen test yaptırmadan birşey kullanma bence canım atla taksiye git çokmu uzak kii
Kist filanda olmuş olabilir ihmal etme saglık ocagı yokmu köyde vardır orada yaptır..

arkadaşımın 15-20 gün gelmemişti 3-4 tane test yaptı evde yapılanlardan hiç birinde çıkmadı sonra sağlık ocağında yaptırdığı teste çıktı hamileymiş bence bi doktora görün kahverengi lekeler var diyosun üstüne görüyo olabilirsin

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..

Back