Regl olamıyorum

osgkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
7
2
86
Merhaba
Ben 26 martta sevgilimle korunmalı bir ilişki yaşadım bundan iki hafta sonra yani tam zamanında reglimi oldum normal vaktinde ve normal miktarda oldum nisan gibiydi
Fakat bu ayki reglim 12 gün gecikti bir de bu ay regl olmam gereken günlerde yani 27. 28. Günler civaeı biraz ara kanamam oldu gibi kahverengiyle karışık kırmızı biraz akıntım oldu 2-3 gün sürdü ve kesildi çünkü o dönem çok stresli günler yaşıyordum
O gün bugündür tık demiyor hala olmadım o akıntıdan sonra sizce neden olamıyorum stres bu kadar etkiler mi hamilelik olmadığına eminim zaten

Etkiler canimm. Her hastalık stresle geliyor.. sakin ol bol bol kekik çayı iç

Etkiler canimm. Her hastalık stresle geliyor.. sakin ol bol bol kekik çayı iç
Çok teşekkürler yorumunuz içinn içimi rahatlattınız hala bekliyorum henüz olmadım ama deniycem kekik çayını
Bi de 2 ay önce korunmalı ilişkiye girdiğim ve sonrasında regl olduğum için hamilelik ihtimali kesin ortadan kalkar değil mi zaten hem korunduk hem de içe boşalma olmadı

Lütfen ya yazan yok mu 18 gün oldu hala olmadım doktora da gitmek istemiyorum sadece söktürücü veriyorlar belirtim var ama göğüslerim hassas baya

Lütfen ya yazan yok mu 18 gün oldu hala olmadım doktora da gitmek istemiyorum sadece söktürücü veriyorlar belirtim var ama göğüslerim hassas baya
Gebelik testi yap cikmazsa adaçayı iç yaprakli olanlardan iki güne kalmaz adetin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…