Kızlar merhaba ?
Ben düzenli olarak regli oluyordum fakat bu ay 8 gün geçti regli tarihimden yaklaşık 10 gündür göğüslerim acıyor kasıklarım arada acıyor fakat hala regli olamadım sizce neden olur . Gebe değilim kan testi yaptırdım 4 gün önce . Ama regli belirtileri yaşayıp neden olamam sizce regli? Birde son reglimden sonra korunmasız ilişki yaşadım hiç korunmadık eşimle bu yüzden geçikir mi
Kızlar merhaba ?
Ben düzenli olarak regli oluyordum fakat bu ay 8 gün geçti regli tarihimden yaklaşık 10 gündür göğüslerim acıyor kasıklarım arada acıyor fakat hala regli olamadım sizce neden olur . Gebe değilim kan testi yaptırdım 4 gün önce . Ama regli belirtileri yaşayıp neden olamam sizce regli? Birde son reglimden sonra korunmasız ilişki yaşadım hiç korunmadık eşimle bu yüzden geçikir mi
Geç döllenme olmuş olabilir ya da mevsim geçişidir. Bu ara herkes gecikti. Ev imkanları ile maydanoz suyu ya da ebru ceylan masajı söktürür. Ya da doktora giderseniz ilaç verebilir. Tabi ki hamile olmadığınızdan emin olmanız lazım bunun için
Ya o kadar gerginim ki regli olamadım diye stresten diyorum geçikti ama sonra bu kadar geçikme neden yaşayayım . Kan testini 20 mayısta yaptırdım yani 4 günümde 0.5 çıktı . İdrarda yapmıştım o sırada çıkmadı anlam veremedim ya dr gitmeyi düşünüyorum en mantıklısı bu sanırım
Kızlar merhaba ?
Mevsim gecişi, yolculuk , stres , beslenme vs bunlar hep etkiliyor . Bende de 10 gün gecikme olmuştu bikere hemde hamilelik icin uğraştığım süreçte ama negatif çıkmıştı. Bikac güne olursunuz bence