Regl olamıyorum acil yardım

Bttylis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
1
0
1
26
Sırf bunu danışmak için üyelik açtım diyebilirim. Reglim tam 1 hafta gecikti hep düzenli olurdum arası 21 günü gecmezdi. Ağrım sancim oluyor ama regl olmuyorum. Nişanlım la regl bitiminden sonra 10. Gün birlikte olmustuk ama hepsini çıkarttım bugün test yaptım negatif çıktı regl söktürücü vs kullanmalimiyim ve ne kullanayim ?

Evet doktora gitmelisiniz. Adet gecikmesinin bir sürü sebebi var. Son dönemde alınan 2-3 kilo bile buna sebep olabilir. Ben de aynı durumdayken doktorumun bana söylediği buydu. Ya da Pko hastalığınız olabilir ki umarım yoktur. Sonuç olarak kontrol sonrası doktorunuz size zaten gerekliyse adet söktürücü ilaç verecektir.

hepsini çıkarttım derken ne demek istedin tatlım?

Geciktigi halde negatifse muhtemelen hamile değilsin maydanoz kaynatıp iç bende ikiayi geçti olmadım bi kaç gündür içi yorum etkisini görmeye başladım sunuda belirteyim evlilik öncesi ilişkiden uzak durun farz edin hamile kaldiniz insanlara ne diye aciklicaksiniz nisanliniz kabul etmedi bebeği ya da nisan bozuldu vs. )İçeri girdikten sonra hamile kalma olasılığı her zman vardır bu konuda daha titiz olursanız böyle acabalar yasamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…