merhaba henüz 17 yaşındayım ve bekarım bu zamana kadar hiç düzenli regl olmadım sürekli birkaç ay gecikmeler oluyordu son sefer ise bir yıl boyunca olmadım tabi bu süreçte doktora gittim doktorum bana herhangi bir sıkıntımın olmadığını yani adet döngümü büyük bir ölçüde etkileyecek sıkıntımın olmadığınj söyledi detaylı ultrasona girdim ve pcos tanısı kondu doktorum bu durumda doğal adet döngümü beklemem gerektiğini söyledi ben de öyle yaptım sonrasında hala adet olamayıncs tekrar doktora gittim(doktorum özel hastanede bi doktor iyice araştırdık annemin doğumunu da yaptırmıştı) oradan beni bi eğitim araştırma hastanesine gönderdiler oradaki doktor da bana adet söktürücü hapı verdi bunu kullan dedi yani adet olabilmem için ben de şaşırdım bi yıldır bekliyorum sonuçta doktorum ilaç kullanma demişti ben de kendisine yeniden danıştım yönlendirdiğiniz hastanede bana bu ilacı kullanmamı söylediler diye o da tamam kullan dedi o an çok sinirlendim madem bana bu ilaç verilebilirdi niye daha önce vermedi?? genelde adet olduğumda da çok kanamalı geçtiği için(günde bi paket ped bitiyordu neredeyse) ben de okula gidiyodum o ilacı içmek istemedm altıma geçer bulaşır diye ve bi ay sonra adet oldum kendiliğimden (bir yılın sonunda) gayet normaldi fazla kanamam olmadı üçüncü gününde hormon testi yaptırdım onlar da normaldi ama 58 gündür yine adet olamıyorum benim sorunum nedir ileride çocuğun olacak mı falan diye soruyolar bazen umrumda değil şu an için çocuk falan okulum kariyerim önemli ama insan bi yerden sonra kafaya takıyor var mı benim gibi olan sonrasında adeti düzene giren ya da çocuk sahibi olan?? tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler
Son düzenleme: