• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl normal mi? ??

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.480
408
Merhaba arkadaşlar .. konuyu ait olduğu yere açtım kimse cevap yazmadı..
lütfen burda paylaştığım için silinmesin veya taşınmasın konum. .
30 lu yaslardayim..
son 2 yıldır sanki adetimde azalma hissediyorum bugün 4. gün hala devam ediyor toplamda 5 gün ve 2 gün lekeleme olup bitiyor günleri normal ama. ilk 3 gün günde sadece bir Ped doluyor..
sonra 4 ve 5 daha az olup bitiyor. . sizlerde nasıl bi sorayım dedim. .
doktora gittim bebek düşünüyoruz her tahlilim normal çıktı. her ay adet görüyorum 5 haftada bir adetim hep düzenli. .tahliller de normal. .
LH fsh hepsi normal. erken menapoz dan korkuyorum.. nasıl oluyor erken menapoz belirtileri neler? ?
lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafama takıldı nedense. .?? doktor doktor gezmekten usandim. . herseyin normal diyor hepsi ama 2 yıldır çocuk olmuyor. . esimden kaynakliydi ameliyat oldu düzeldi. . ama hala olmuyor her ay aynı hüsran... :KK43:
sizin adetleriniz nasıl? ??
normali nasıl oluyor bilmek istiyorum Lütfen. ..

Merhaba arkadaşlar .. konuyu ait olduğu yere açtım kimse cevap yazmadı..
lütfen burda paylaştığım için silinmesin veya taşınmasın konum. .
30 lu yaslardayim..
son 2 yıldır sanki adetimde azalma hissediyorum bugün 4. gün hala devam ediyor toplamda 5 gün ve 2 gün lekeleme olup bitiyor günleri normal ama. ilk 3 gün günde sadece bir Ped doluyor..
sonra 4 ve 5 daha az olup bitiyor. . sizlerde nasıl bi sorayım dedim. .
doktora gittim bebek düşünüyoruz her tahlilim normal çıktı. her ay adet görüyorum 5 haftada bir adetim hep düzenli. .tahliller de normal. .
LH fsh hepsi normal. erken menapoz dan korkuyorum.. nasıl oluyor erken menapoz belirtileri neler? ?
lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafama takıldı nedense. .?? doktor doktor gezmekten usandim. . herseyin normal diyor hepsi ama 2 yıldır çocuk olmuyor. . esimden kaynakliydi ameliyat oldu düzeldi. . ama hala olmuyor her ay aynı hüsran... :KK43:
sizin adetleriniz nasıl? ??
normali nasıl oluyor bilmek istiyorum Lütfen. ..
Benimde aynı senin gibi 3 gün tam sonra çok az. Fsh lh normalmiş zaten, erken menapoz olmaz . Muhtemelen eşinden dolayı idi, inşallah Bebek olur bundan sonra

zayıf mısınız

rejim vs yaptınız mı

ben bir dönem 15 kg kadar verdim

regl miktarım azalmıştı

sonra biraz aldım tekrar eski hale geldi

Fsh normalmis lh normalmis,erken menopoz olacagini sanmam.
Az su iciyor ve beslenmenize dikkat etmiyor olabilir misiniz acaba?

zayıf mısınız

rejim vs yaptınız mı

ben bir dönem 15 kg kadar verdim

regl miktarım azalmıştı

sonra biraz aldım tekrar eski hale geldi

kilolu değilim çok zayıf da değilim sadece son zamanlarda yeme alışkanlığını değiştirdim. . tatlı yasak tuzlu yasak yağlı yasak. .Hamur işi yasak. .
bol bol meyve ve sebze yiyorum doktor tavsiyesiyle. .
ama son iki yıldır böyle adetim. .
önceden çok yoğun olurdu. .
yasitlarimda nasıl merak ettim ???

kilolu değilim çok zayıf da değilim sadece son zamanlarda yeme alışkanlığını değiştirdim. . tatlı yasak tuzlu yasak yağlı yasak. .Hamur işi yasak. .
bol bol meyve ve sebze yiyorum doktor tavsiyesiyle. .
ama son iki yıldır böyle adetim. .
önceden çok yoğun olurdu. .
yasitlarimda nasıl merak ettim ???

muhtemelen o beslenme düzeninin bir sonucu

doktora da gitmişsiniz bir sıkıntı yokmuş

takmayın çok kafaya

AYNI bewnimkide böyle 2 yıldır azalma var gibi hissediyorm ama ben ilk üç gün yogun tam ourum sonra az sekilde 5 gün sürer.fakat simdi 2. günden sonra az oluyor gibi hissediyorm
bende tahlil yaptırmıstım hersey normal cıktı cok sükür
ve benim bir evladım var cok sükür:nazar::dua:
ikinciyi düşünüyorm öbür sene ama bende biraz kafaya takıyorum

Back
X