Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl mide bulantsı baş dönmesi normal mi anksiyete hastasıyım
Kızlar hic iui değilim bugun regl oldjm kaç gündür basım dönüyor memede kistim ağırdı o normal ama baş dönmesi ve mide bulantısı var bende su an bas ağrısı da var sanki kafamı baska biri taşıyo niye bmyle normal mi korkuyorum anksiyete var zateb
Kızlar hic iui değilim bugun regl oldjm kaç gündür basım dönüyor memede kistim ağırdı o normal ama baş dönmesi ve mide bulantısı var bende su an bas ağrısı da var sanki kafamı baska biri taşıyo niye bmyle normal mi korkuyorum anksiyete var zateb
Bende bu yüzden sordum yaşınızı
Yaşımız ilerledikçe herşeyi daha yoğun yaşıyoruz hormonlarımızın seviyeleri de değiştiği için bu gibi şikayetler yapabiliyor
Ben kendimi bildim bileli regl zamanı basım döner midem bulanır bagırsaklarım bozulur. Bende bekarken ağrı yasamazdım evlendikten sonra ağrı yaşamaya basladım. Bunun anksiyeteyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunu kafaya takmanız anksiyeteden kaynaklı. Yoksa normal yaşadığınız seyler. Bende anksiyete hastasıyım bu arada.