regl mı yoksa yerleşme kanaması mı acil yardım

kedicik3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1
-1
23
şimdi bende pcos var bu yüzden reglm hep düzensiz sürekli ilaçlarla oluyorum regl bazen 6 ay olmadığım oluyor neyse biz 5 ekimde korunmasız ilişkiye girdik ama kesinlikle vajina içi boşalma olmadı ama benim ilk ilişkim olduğu için korktum ertesi günn hapı aldım hemen korunamsız diye ilişkiden 1 saat sonra aldım bu arada reglm bir 10 günlük gecikmedeydi düzensizdi zaten sonra tarlusal aldım regl söktürücü 1 paket içtim 2 gün bekledim ama etki etmedi doktor hemen etmez dedi beklemen lazım dedi korktum yınede hamılelık testi aldım negatıf cıktı neyse tamam dedım olurum herhalde sogan suyu falan ıcıyorum ama stres yanı olmadım sonrasında bekledım zaten ılsıkı falan olmadı yanı bu surecte asla olmadı ama 28 ekim yanı tam bir hafta önce korunmalı seks oldu prezervatifle sonrasında ılac almadım zaten ella falan sonra tarlusal aldım yıne hala regl olmadııgım ııcın doktor kılomdan dolayı gunde 3 kez al etkı eder dedı ılac bııtınce 5 gunde regl olursun dedı ilaç cuma bitti ama cumartesi günü ağrım başladı regl gibi yüzümde sivilce çıktı dün gece birden yogun sırt agrıısı başladı banyoya bir girdim hafif kahverengimsi kanama ped taktım ama yani bu sabah baktıgımda pede geçmemiş hala yogun agrım ve regl sıvılcelerım var bu arada internette ilişki sonrasında yerleşme kanaması olduugu yazıyor yanı hamılelık yerleşmesi bu kanamada sırt agrısı yaparmıs ve az bir kanama olurmus yani tabi benım daha dun gece oldu regl kanaması olursa 5 gun sürer ve cogalırsa bılcem zaten reglm rahatlıcam ama bu stres bu vesvese benı oldurcek ne yapıcam ben bana akıl ver yanı sence regl mı yoksa diğer türlümü

X