Regl mi yerleşme mi?

Merimerii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
257
198
23
34
Merhaba güzel hanımlar dünden beri kahverengi çamur gibi adet mi anlamadım ama kırmızıya dönmedi pedi bile doldurmadı afedersiniz. Böyle birşey yaşayan oldu mu yardımcı olabilir misiniz

Merhaba güzel hanımlar dünden beri kahverengi çamur gibi adet mi anlamadım ama kırmızıya dönmedi pedi bile doldurmadı afedersiniz. Böyle birşey yaşayan oldu mu yardımcı olabilir misiniz
Bende o kahverengi akıntı hep oluyor geçen ay da tam çamur gibiydi iyice suphelendim malesef günüm gelince kırmızılar da geldi ama inşallah sizin yerlesmedir

Bende o kahverengi akıntı hep oluyor geçen ay da tam çamur gibiydi iyice suphelendim malesef günüm gelince kırmızılar da geldi ama inşallah sizin yerlesmedir

Bilemedim çamur gibi ama kırmızı yok umarım endişelenecek birşey değildir.

Bilemedim çamur gibi ama kırmızı yok umarım endişelenecek birşey değildir.
Geçen aydan kalan kan diye okumuştum çünkü bende ilk defa o şekilde görünce aşırı korkmuş bir o kadar da merak etmiştim zift gibi çamur acayip bir şeydi siz yine de doktorunu zq görünün devam ederse

Baska belirtilerin var mı mesela, adetine kaç gün var. Mide bulantin var mı, baş donmesi, kasik yada bel agrisi, halsizlik vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…