Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzel hanımlar dünden beri kahverengi çamur gibi adet mi anlamadım ama kırmızıya dönmedi pedi bile doldurmadı afedersiniz. Böyle birşey yaşayan oldu mu yardımcı olabilir misiniz
Merhaba güzel hanımlar dünden beri kahverengi çamur gibi adet mi anlamadım ama kırmızıya dönmedi pedi bile doldurmadı afedersiniz. Böyle birşey yaşayan oldu mu yardımcı olabilir misiniz
Bende o kahverengi akıntı hep oluyor geçen ay da tam çamur gibiydi iyice suphelendim malesef günüm gelince kırmızılar da geldi ama inşallah sizin yerlesmedir
Bende o kahverengi akıntı hep oluyor geçen ay da tam çamur gibiydi iyice suphelendim malesef günüm gelince kırmızılar da geldi ama inşallah sizin yerlesmedir
Geçen aydan kalan kan diye okumuştum çünkü bende ilk defa o şekilde görünce aşırı korkmuş bir o kadar da merak etmiştim zift gibi çamur acayip bir şeydi siz yine de doktorunu zq görünün devam ederse