• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl mı oldum düşük mü yapıyorum? Doktor kontrolüne gitmem gerekir mi?

Ensevdigimpanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
1
-4
36
26
Normalde hep adet olacağım günden 2 3 gün öncesi reglim başlardı. Bu sefer öyle olmadı takvimde belli olan günde birazcık pembe kan geldi. Kasık ağrım da vardı. Belirli aralıklarla sancım oluyordu. Hamilemi kaldım korkusuyla maydanoz suyu falan içtim hemen hiç bir şey olmadı aynı şekilde ağrılarım devam etti. Bende 3 günümün başladığı gecesinde korktuğum için psikolojimde iyi değildi karnıma yumruklar attım elimle defalarca bastırdim ondan sonrasında sabahına yoğun bir şekilde ağrı ve kanama başladı. Sadece ilk gün ağrım olurdu benim ve kanama 3. Günde azalmış olurdu. Ama bugün 4. günümdeyim ve 4 gündür kanamam çok ve sancılı geçiyor. Aynı zamanda her defasında da pıhtı parçası geliyor. Düşük yapmakta nasıl bir şey bilmiyorum ama ben düşük mü yapıyorum yoksa başka bir durummu var sizce?

Düşükte de cok sanci var diye duymustum. Dogum gibi. Ama yeni gebelik icin de ayni sanci olur mu bilmiyorum. Umarim adet olmussundur. Çünkü tersiyse bunun üzüntüsünü kaldiramayacak gibisin. Bir dahaki sefere kondom kullanmadan iliskiye girme. Kondom kullanmayan sorumluluktan da kaçar. Bu ikinizin meselesi. Meseleyi sahiplenmeme durumuna karşı kendini ve geleceğini koru.🌷

Siz Şakamisiniz Ya ???
Tam Bir Canisiniz!
Madem Cocuk istemiyorsunuz, KORUNUN Hap var kondom var!
Utanmadan Düşükmü Diye Soruyor Ya , Madalyada Takalimmi? Şayet Katil Oldusaniz?
Birde Yumruklar Attim, Maydonoz Suyu ictim Iyi.... yedin

Tövbe Estafrullah Tövbe. Sizin gibilere zere ACIMIYORUM 2 dak zevkine her naneyi yapan tür.

Son düzenleme:
Allahım ... gerçekten canilik sizde ki yazık değil mi o sabiye karına yumruk atmak nedir bide konu açıyorsunuz cok iyi bişey yapmışsınız gibi ..
istemiyorsan korunacaksın ya cok mu zor bu sizin yaptıklarınızdan daha basit emin olun..
neyse yine de doğurup çöpe de atabilirdiniz ..
Pesss .. 😡😠

Allahım ... gerçekten canilik sizde ki yazık değil mi o sabiye karına yumruk atmak nedir bide konu açıyorsunuz cok iyi bişey yapmışsınız gibi ..
istemiyorsan korunacaksın ya cok mu zor bu sizin yaptıklarınızdan daha basit emin olun..
neyse yine de doğurup çöpe de atabilirdiniz ..
Pesss .. 😡😠
Ya Tutamadi kendini Madem, Ertesi günü hapi alsaydi.
Ama yok cidden öyle bir sinirlendimki burda Olsa bunu linc ederim

Normalde hep adet olacağım günden 2 3 gün öncesi reglim başlardı. Bu sefer öyle olmadı takvimde belli olan günde birazcık pembe kan geldi. Kasık ağrım da vardı. Belirli aralıklarla sancım oluyordu. Hamilemi kaldım korkusuyla maydanoz suyu falan içtim hemen hiç bir şey olmadı aynı şekilde ağrılarım devam etti. Bende 3 günümün başladığı gecesinde korktuğum için psikolojimde iyi değildi karnıma yumruklar attım elimle defalarca bastırdim ondan sonrasında sabahına yoğun bir şekilde ağrı ve kanama başladı. Sadece ilk gün ağrım olurdu benim ve kanama 3. Günde azalmış olurdu. Ama bugün 4. günümdeyim ve 4 gündür kanamam çok ve sancılı geçiyor. Aynı zamanda her defasında da pıhtı parçası geliyor. Düşük yapmakta nasıl bir şey bilmiyorum ama ben düşük mü yapıyorum yoksa başka bir durummu var sizce?
İyi halt ettin bide utanmadan yazmışsın allah ıslah etsin senin gibileri

kimyasal gebelik gecirmis olabilirsiniz

Back