Regl mi Miyom mu

QueenOfEagle

Nymph
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.193
11.669
208
Iyi aksamlar kızlar..
Konuyu nereye açmam gerektiğini bilmediğim için buraya açtım.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var.
4 Mart Salı günü regl oldum, geçen hafta çarşamba bitti. Dün sabah uyandığımda hafif pembemsi sonra koyu kahve olarak lekelenme oldu ve gece tam olarak tekrardan basladı. Bu arada reglim hep sancılı olur, bu sefer de sancım var.
Yarın eşimle doktora gideceğiz ama cok korkuyorum.
Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı??

kac gunde bi adet oluyorsunuz?
27- 28 gunde bir adet oluyorsaniz aslinda tam yumurtlama gunlerinize denk geliyor,bazen yumurtlama sirasinda boyle kanamalarda gorulebiliyor,ben adet oldugunu sanmiyorum.
yumurtlama esnasinda kasik agrilari olur.

kac gunde bi adet oluyorsunuz?
27- 28 gunde bir adet oluyorsaniz aslinda tam yumurtlama gunlerinize denk geliyor,bazen yumurtlama sirasinda boyle kanamalarda gorulebiliyor,ben adet oldugunu sanmiyorum.
yumurtlama esnasinda kasik agrilari olur.
27 28 günde bir oluyorum genelde.
ilk defa böyle bir sey oldu. Ama normal regl kıvamında geliyor. Dün lekelenme gibidir diye düşündüm günlük ped taktım, sabah uyandığımda pişman oldum :(

27 28 günde bir oluyorum genelde.
ilk defa böyle bir sey oldu. Ama normal regl kıvamında geliyor. Dün lekelenme gibidir diye düşündüm günlük ped taktım, sabah uyandığımda pişman oldum :KK43:

ani ostrojen dususunden de boyle kanamalar olabiliyor,yarin doktor sizi aydinlatir ama bence korkulacak bisey yok.
bende de oldu 2 ay once,yumurtlama gunumden adet tarihime kadar ara kanamalarim oldu kimi zaman kahverengi lekelenme kimi zaman hafif kanama seklinde ama bi sorunum yoktu.
hormonal degisimlerden boyle kanamalar olabilecegini soyledi doktor.
icinizi ferah tutun,gecmis olsun.

ani ostrojen dususunden de boyle kanamalar olabiliyor,yarin doktor sizi aydinlatir ama bence korkulacak bisey yok.
bende de oldu 2 ay once,yumurtlama gunumden adet tarihime kadar ara kanamalarim oldu kimi zaman kahverengi lekelenme kimi zaman hafif kanama seklinde ama bi sorunum yoktu.
hormonal degisimlerden boyle kanamalar olabilecegini soyledi doktor.
icinizi ferah tutun,gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim..

Back