Regl mi gebelik mi lütfen yardımcı olun :(

hlyahlya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
10
3
28
Biliyorum zamanı beklemem gerek ama regl 4 gün var. Bacaklarıma vuran karın ve sırt ağrım var galiba tegl belirtileri ile hemen hemen aynıymış gebelik belirtileri. Yoğun olmakla beraber hafif yapışkan akıntım var sizce kızlar bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

Benim reglim 10 gün kadar geciktikten sonra mide bulantısı başlamıştı o zamana kadar hamile olduğuma dair başka hiçbir belirti hissetmemiştim. Ama herkesin deneyimi farklı, sizin gibi regline birkaç gün kala hamile olduğundan şüphelenip pozitifi görenler de var. Erken gebelik testi yapın isterseniz

Regl tarihinizde herhangi bi ağrı akıntı vs belirtileriniz olmadı mı

Canım aynılarını bir önceki ay yaşadım mide bulantısı bile oldu ama regl oldum. Adet gecikmeden belirtileri ayırmak çok zor inşallah gebesindir tabi ama bu belirtiler gebelik anlamına gelmeyebilir

Canım aynılarını bir önceki ay yaşadım mide bulantısı bile oldu ama regl oldum. Adet gecikmeden belirtileri ayırmak çok zor inşallah gebesindir tabi ama bu belirtiler gebelik anlamına gelmeyebilir
Bence kesin regl olacağım öyle hissettim birden zaten ikinci denememiz ama regl belirtileriyle aynı diyenlerde olunca acaba dedim birde bu kadar erken rehl belirtisi yaşamazdım bir haftadır karın ağrısı çekiyorum

Bence kesin regl olacağım öyle hissettim birden zaten ikinci denememiz ama regl belirtileriyle aynı diyenlerde olunca acaba dedim birde bu kadar erken rehl belirtisi yaşamazdım bir haftadır karın ağrısı çekiyorum
Canım hemen umutsuzluğa kapılma. Bu nasıl ki kesin gebesin bunlar gebelik belirtisi demek değilse. Gebe değilsin kesin regl belirtisi demek de değil. İçini ferah tut. Biraz şöyle derin nefes al ver. Daha kesin bir şey yok. Beklemek çok ve sabretmek çok zor ama zaman en doğrusunu gösterecek zaten

Yüreğini ferah tut, bu ay olmazsa bir sonraki ay tekrar denersin

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…