Ben de regl kabı öneririm. İyi araştırıp doğru tercihi yaparsanız ve alışana kadar sabrederseniz ki kullanımı çok kolay, yıllarca pede nasıl katlandığınıza hayret edersiniz.Arkadaşlar merhaba,benim ped allerjim var,iki saatte bir değiştirmeme rağmen pedler cildimde su dolu kabarcıklar şeklinde allerji yapıyor,doktora göründüm tampon veya pamuklu bez önerdi,tampon kullanmayı sevmiyorum o da ayrı dert mantar yapıyor,bez kullanmakta rahat değil yoğun günlerde mutlaka leke çıkıyor üzerime,bu külotlardan almak istiyorum ama kullananlarada danışmak istiyorum gerçekten korur mu, yoğun günler için olanları 8_10cc kanı tuttuğu yazıyor.
Regl kabı desem...
Sağlıklı değildir o.Hormonlu spiral diyeceğim eğer çocuk düşünceniz yok ise işi kökünden çözüm hormonlu spiral taktırdım 3 yıldır regly olmuyorum çok rahatım 5 yıl ömrü var tek sorun ayyyy başım deme şansın artık yok
Yooo hiç bir zararı yok tam tersi yararlı kan değerlerin düşmüyor ağrın yok sızın yok şimşek yok regli dönemindeki gibi bu spiral yoğun kanaması olan kişiler için tedavi yöntemi aslında araştırınSağlıklı değildir o.
Ama bu kadının yaratılış sistemine aykırı geldi banaYooo hiç bir zararı yok tam tersi yararlı kan değerlerin düşmüyor ağrın yok sızın yok şimşek yok regli dönemindeki gibi bu spiral yoğun kanaması olan kişiler için tedavi yöntemi aslında araştırın
Tek kullanımlıklar normal ped gibi.Arkadaşlar merhaba,benim ped allerjim var,iki saatte bir değiştirmeme rağmen pedler cildimde su dolu kabarcıklar şeklinde allerji yapıyor,doktora göründüm tampon veya pamuklu bez önerdi,tampon kullanmayı sevmiyorum o da ayrı dert mantar yapıyor,bez kullanmakta rahat değil yoğun günlerde mutlaka leke çıkıyor üzerime,bu külotlardan almak istiyorum ama kullananlarada danışmak istiyorum gerçekten korur mu, yoğun günler için olanları 8_10cc kanı tuttuğu yazıyor.
Her ay dolaşım sistemi yenilemiyor sadece rahim duvarı kalınlaşıp regly yoluyla rahmi bir sonraki aya hamile kanırsa bebeğin sağlıklı ortam oluşması için yenileniyor. Vücut regly olmaya hazırlanmadığı için sinir göğüs şişmesi vücut şişmesi gibi sıkıntı olmuyor.Ama bu kadının yaratılış sistemine aykırı geldi banasağlıksız olabilir. Allah her ay kadının tüm dolaşım sistemini tazeliyor. Nasıl ki bu döngü bazen bozuluyor. Kadın da agresiflik başlıyor. Bu durumda gergin olmuyor musunuz?
Ama dolaşım sisteminde illa ki bir yenilenme oluyor. Ne bileyim insan fizyolojisine çok müdahale ediyor sankiHer ay dolaşım sistemi yenilemiyor sadece rahim duvarı kalınlaşıp regly yoluyla rahmi bir sonraki aya hamile kanırsa bebeğin sağlıklı ortam oluşması için yenileniyor. Vücut regly olmaya hazırlanmadığı için sinir göğüs şişmesi vücut şişmesi gibi sıkıntı olmuyor.
Hiiiiç bir yan etki olmuyor mu gerçekten yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu? Ve korunma yöntemi olarakta kabul ediliyor demek cinsel isteği falan etkilemiyor mu kendi isteğimizle erken menapoza girmek gibi geldi deHer ay dolaşım sistemi yenilemiyor sadece rahim duvarı kalınlaşıp regly yoluyla rahmi bir sonraki aya hamile kanırsa bebeğin sağlıklı ortam oluşması için yenileniyor. Vücut regly olmaya hazırlanmadığı için sinir göğüs şişmesi vücut şişmesi gibi sıkıntı olmuyor.
Hiç bir yan etkisi yok hatta psikolojik olarak daha rahat oluyorsun spiral kaydımı acaba diye korku yok regly yoksa yumurtlama yok bebek olma ihtimali yok artıları say say bitmez bence menopoz gibi etkileri yok sıcak basması gibi sinir stres yok istediğin zaman denize girmek beyaz giymek acaba regly oldum endişesi yokHiiiiç bir yan etki olmuyor mu gerçekten yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu? Ve korunma yöntemi olarakta kabul ediliyor demek cinsel isteği falan etkilemiyor mu kendi isteğimizle erken menapoza girmek gibi geldi de
Dolaşım sistemi yenilenmesi regly le olan bir şey değil erkekler yada regly göremeyen kadınlar var onlarda nasıl olacak o zamanAma dolaşım sisteminde illa ki bir yenilenme oluyor. Ne bileyim insan fizyolojisine çok müdahale ediyor sanki
Size bir sözüm yok sakin yanlış anlamayınçok şaşkınım ilk defa duyuyorum bunu çünkü
Evde kullanıyorum ama dışarı çıkarken aşırı belli oluyorTek kullanımlıklar normal ped gibi.
Diğerleri de terletiyor.
Bebek bezi kullanmak zorlar mı acaba? Onlar daha pamuklu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?