How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Regl külodu kullan var mı?

Zeus1806

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
18
17
18
40
Arkadaşlar merhaba,benim ped allerjim var,iki saatte bir değiştirmeme rağmen pedler cildimde su dolu kabarcıklar şeklinde allerji yapıyor,doktora göründüm tampon veya pamuklu bez önerdi,tampon kullanmayı sevmiyorum o da ayrı dert mantar yapıyor,bez kullanmakta rahat değil yoğun günlerde mutlaka leke çıkıyor üzerime,bu külotlardan almak istiyorum ama kullananlarada danışmak istiyorum gerçekten korur mu, yoğun günler için olanları 8_10cc kanı tuttuğu yazıyor.

Arkadaşlar merhaba,benim ped allerjim var,iki saatte bir değiştirmeme rağmen pedler cildimde su dolu kabarcıklar şeklinde allerji yapıyor,doktora göründüm tampon veya pamuklu bez önerdi,tampon kullanmayı sevmiyorum o da ayrı dert mantar yapıyor,bez kullanmakta rahat değil yoğun günlerde mutlaka leke çıkıyor üzerime,bu külotlardan almak istiyorum ama kullananlarada danışmak istiyorum gerçekten korur mu, yoğun günler için olanları 8_10cc kanı tuttuğu yazıyor.
Ben de regl kabı öneririm. İyi araştırıp doğru tercihi yaparsanız ve alışana kadar sabrederseniz ki kullanımı çok kolay, yıllarca pede nasıl katlandığınıza hayret edersiniz.
Regl kabı desem...

Hormonlu spiral diyeceğim eğer çocuk düşünceniz yok ise işi kökünden çözüm hormonlu spiral taktırdım 3 yıldır regly olmuyorum çok rahatım 5 yıl ömrü var tek sorun ayyyy başım deme şansın artık yok 😂🙈

Hormonlu spiral diyeceğim eğer çocuk düşünceniz yok ise işi kökünden çözüm hormonlu spiral taktırdım 3 yıldır regly olmuyorum çok rahatım 5 yıl ömrü var tek sorun ayyyy başım deme şansın artık yok 😂🙈
Sağlıklı değildir o. 😳😳😳

Yooo hiç bir zararı yok tam tersi yararlı kan değerlerin düşmüyor ağrın yok sızın yok şimşek yok regli dönemindeki gibi bu spiral yoğun kanaması olan kişiler için tedavi yöntemi aslında araştırın
Ama bu kadının yaratılış sistemine aykırı geldi bana 🙄 sağlıksız olabilir. Allah her ay kadının tüm dolaşım sistemini tazeliyor. Nasıl ki bu döngü bazen bozuluyor. Kadın da agresiflik başlıyor. Bu durumda gergin olmuyor musunuz?

Tek kullanımlıklar normal ped gibi.
Diğerleri de terletiyor.
Bebek bezi kullanmak zorlar mı acaba? Onlar daha pamuklu ya.

Ama bu kadının yaratılış sistemine aykırı geldi bana 🙄 sağlıksız olabilir. Allah her ay kadının tüm dolaşım sistemini tazeliyor. Nasıl ki bu döngü bazen bozuluyor. Kadın da agresiflik başlıyor. Bu durumda gergin olmuyor musunuz?
Her ay dolaşım sistemi yenilemiyor sadece rahim duvarı kalınlaşıp regly yoluyla rahmi bir sonraki aya hamile kanırsa bebeğin sağlıklı ortam oluşması için yenileniyor. Vücut regly olmaya hazırlanmadığı için sinir göğüs şişmesi vücut şişmesi gibi sıkıntı olmuyor.

Her ay dolaşım sistemi yenilemiyor sadece rahim duvarı kalınlaşıp regly yoluyla rahmi bir sonraki aya hamile kanırsa bebeğin sağlıklı ortam oluşması için yenileniyor. Vücut regly olmaya hazırlanmadığı için sinir göğüs şişmesi vücut şişmesi gibi sıkıntı olmuyor.
Ama dolaşım sisteminde illa ki bir yenilenme oluyor. Ne bileyim insan fizyolojisine çok müdahale ediyor sanki 🙄
Size bir sözüm yok sakin yanlış anlamayın 😊 çok şaşkınım ilk defa duyuyorum bunu çünkü 😊

Hiiiiç bir yan etki olmuyor mu gerçekten yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu? Ve korunma yöntemi olarakta kabul ediliyor demek cinsel isteği falan etkilemiyor mu kendi isteğimizle erken menapoza girmek gibi geldi de😬

Hiiiiç bir yan etki olmuyor mu gerçekten yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu? Ve korunma yöntemi olarakta kabul ediliyor demek cinsel isteği falan etkilemiyor mu kendi isteğimizle erken menapoza girmek gibi geldi de😬
Hiç bir yan etkisi yok hatta psikolojik olarak daha rahat oluyorsun spiral kaydımı acaba diye korku yok regly yoksa yumurtlama yok bebek olma ihtimali yok artıları say say bitmez bence menopoz gibi etkileri yok sıcak basması gibi sinir stres yok istediğin zaman denize girmek beyaz giymek acaba regly oldum endişesi yok 😉 regly olmaktan nefret ediyorum ağrısı başka bir dert çeken bilir ben çokrahatım doktorum hiç bir zararı yok 2yıl sonra yenisini taktıracağım 3 yıl oldu takılalım ömrü 5 yıl

Ama dolaşım sisteminde illa ki bir yenilenme oluyor. Ne bileyim insan fizyolojisine çok müdahale ediyor sanki 🙄
Size bir sözüm yok sakin yanlış anlamayın 😊 çok şaşkınım ilk defa duyuyorum bunu çünkü 😊
Dolaşım sistemi yenilenmesi regly le olan bir şey değil erkekler yada regly göremeyen kadınlar var onlarda nasıl olacak o zaman 😉 regly sadece doğurganlık için oluşan bir döngü dür regly olamayan yada düzensiz regly olan kişilerin çocuğu olmaması bundan dolayı umarım açıklayıcı olmuştur 🙋‍♀️

Back