Regl ken hamile olan var mı

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
29
Iyi akşamlar öncelikle 2 aylik evliyim çok merakliyim soru sorarım illa ki her kadın gibi bebek istiyoz ama herşeyi de yormam ole ama bilmedim için öncelikle dün hasta oldum ama baş ağrısı var ben hiç bole olmazdım halsizim yüzümde sivilce normalde 1 gün bi tane çıkar hemen giderdi benim daha fazla oldu ilaç içicem bilmeden bisey yapmak istemiyom midem rahatsız çok tatlı canım istiyo yiyom ama yedikçe mide almiyo ilaç kullanmakta istemiyom kafam yerinde değil bole nefesim şey oluyo yorgunum sanki biras iş yapsam acayip halsiz oluyom

Normalde hamile kaldığında üstüne görme diye bahsedilen şey aslında normal adetten farklı oluyor. Rengi ve miktarı değişiyor. Siz böyle bir degisiklik hissettiniz mi?

Evet bende miktarı az oluyodu rengi daha farklı sivilce çıkmazdı 2 güne olmaz di 3 günü geciyo var hala kafam.yerinde değil tansiyon mu düşüyo diyom tatlı çekiyo canım yedikçe mide almiyo bas ağrısı karin agrım da kalmaz di ilk gün hafif olur du şimdi her zaman ağrı var giriyo alt karnıma bilmedim ilaç iccektim emin olmadım vicdanım rahat etmedi

Hele yürüyünce hemen yoruluyom

Adetten önce benden lekeler geliyodu zaten sonra bi baktım kahve rengi dedim hasta olmadım sabaha kalktım bisey yok dedim yerleşmemi gecede mide bulantısı yaşadım öğlende hasta oldum emin değilim ama yasanda varmış iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…