Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay önce korunmasız sürtünme gibi bi ilişki yasadim 8 saat sonra da ertes72 ertesi gün hapı kullandım ve 4 gün sonra normal parcalı parcalı reglimi oldum 5-6 gün sürdü normalde de düzenli regl olmuyorum ve olduğumda da 5-6 gün sürüyor daha önce hiç ilişkiye de girmedim sadece ilk defa sürtünme gibi bir sey oldu korktuğumuz icin hap kullandım birkaç gün gecikmeyle bu 3 ayda yine 3 defa regl oldugunu düsündügüm kanama oldu parcalı parcalı koyu kırmızı ve kırmızı sekilde oldu karnımda şişlik oldugu icin korkuyorum ve akıntımda var ama 15 tane falan eczaneden alınan hamilelik testinden yaptim bu süreçte ve %99 doğruluk olan testlerde vardı içinde hepsi negatif çıktı yoktur degil mi suan hazır değilim böyle bir şeye stresten karın şişliğim oldugunu düsünüyorum yardımınız ve cevabınız icin cok tesekkur ederimregl kanamasını zaten gününü ve şiddetini rengini yogunlugunu bilirsiniz. gebelik kanaması ise adete 1 hafta kala net olarak bilmiyorum yumurtlamadan sonrasında bazen olabiliyo kesin bir durum değil belirteyim. tanımlamasıda genelde kahverengi yada çok açık pembe oluyo (çünkü rahme yerleştignde rahim duvarındaki eski kan aktıgı için rengi farklı oluyo) asla kırmızı olmaz ve çook az olur birkaç damla genelde 1gün olur geçer. tabi bunların hepsi bünyeye göre değişir ve söyledgm gibi biçok gebelikte olmayadabiliyor. durumunuzu açarsanız yardımcı olmaya calişaym
?regl kanamasını zaten gününü ve şiddetini rengini yogunlugunu bilirsiniz. gebelik kanaması ise adete 1 hafta kala net olarak bilmiyorum yumurtlamadan sonrasında bazen olabiliyo kesin bir durum değil belirteyim. tanımlamasıda genelde kahverengi yada çok açık pembe oluyo (çünkü rahme yerleştignde rahim duvarındaki eski kan aktıgı için rengi farklı oluyo) asla kırmızı olmaz ve çook az olur birkaç damla genelde 1gün olur geçer. tabi bunların hepsi bünyeye göre değişir ve söyledgm gibi biçok gebelikte olmayadabiliyor. durumunuzu açarsanız yardımcı olmaya calişaym
Hamile değilsin rahat et ertes düzenini bozdu muhtemelen e stresin de alasını yaşamışsın. Korkmana gerek yok
Surtunme ile derken icine girip bosaldi mi3 ay önce korunmasız sürtünme gibi bi ilişki yasadim 8 saat sonra da ertes72 ertesi gün hapı kullandım ve 4 gün sonra normal parcalı parcalı reglimi oldum 5-6 gün sürdü normalde de düzenli regl olmuyorum ve olduğumda da 5-6 gün sürüyor daha önce hiç ilişkiye de girmedim sadece ilk defa sürtünme gibi bir sey oldu korktuğumuz icin hap kullandım birkaç gün gecikmeyle bu 3 ayda yine 3 defa regl oldugunu düsündügüm kanama oldu parcalı parcalı koyu kırmızı ve kırmızı sekilde oldu karnımda şişlik oldugu icin korkuyorum ve akıntımda var ama 15 tane falan eczaneden alınan hamilelik testinden yaptim bu süreçte ve %99 doğruluk olan testlerde vardı içinde hepsi negatif çıktı yoktur degil mi suan hazır değilim böyle bir şeye stresten karın şişliğim oldugunu düsünüyorum yardımınız ve cevabınız icin cok tesekkur ederim
Hayir kesinlikle içe bosalma olmadi ama korktuk belki degmistir bir sey olmustur diyeSurtunme ile derken icine girip bosaldi mi
Karnım şiş o da stresten midir cok tesekkur ederim cevabınız icin cok sagolunHamile değilsin rahat et ertes düzenini bozdu muhtemelen e stresin de alasını yaşamışsın. Korkmana gerek yok
Ya icine bosaliyoda zor oluyor surtunmeyle cok zor bir ihtimal.arkadasij dedigi gibi ertesi gun hapi duzenini bozmusturHayir kesinlikle içe bosalma olmadi ama korktuk belki degmistir bir sey olmustur diye
Parcalı parcalı kırmızı renkte 3 ayda 3 kez 6 gün boyunca regl oldum yoktur dimiYa icine bosaliyoda zor oluyor surtunmeyle cok zor bir ihtimal.arkadasij dedigi gibi ertesi gun hapi duzenini bozmustur
Hayir yoktur degilsin stres yapma kendineParcalı parcalı kırmızı renkte 3 ayda 3 kez 6 gün boyunca regl oldum yoktur dimi
Sevgilinizin spermlerinde roket takılı değilse sürtünmeyle içine boşalmadan hamile kalman imkansız.3 ay önce korunmasız sürtünme gibi bi ilişki yasadim 8 saat sonra da ertes72 ertesi gün hapı kullandım ve 4 gün sonra normal parcalı parcalı reglimi oldum 5-6 gün sürdü normalde de düzenli regl olmuyorum ve olduğumda da 5-6 gün sürüyor daha önce hiç ilişkiye de girmedim sadece ilk defa sürtünme gibi bir sey oldu korktuğumuz icin hap kullandım birkaç gün gecikmeyle bu 3 ayda yine 3 defa regl oldugunu düsündügüm kanama oldu parcalı parcalı koyu kırmızı ve kırmızı sekilde oldu karnımda şişlik oldugu icin korkuyorum ve akıntımda var ama 15 tane falan eczaneden alınan hamilelik testinden yaptim bu süreçte ve %99 doğruluk olan testlerde vardı içinde hepsi negatif çıktı yoktur degil mi suan hazır değilim böyle bir şeye stresten karın şişliğim oldugunu düsünüyorum yardımınız ve cevabınız icin cok tesekkur ederim
Karın hemen şişmez öyle kilo ya da gazdır ya da düzensiz reglin sonuçları. Rica ederimKarnım şiş o da stresten midir cok tesekkur ederim cevabınız icin cok sagolun
Tesekkur ederim sagolunHayir yoktur degilsin stres yapma kendine
Tesekkur ederim sagolunKarın hemen şişmez öyle kilo ya da gazdır ya da düzensiz reglin sonuçları. Rica ederim
TeşekkürlerSevgilinizin spermlerinde roket takılı değilse sürtünmeyle içine boşalmadan hamile kalman imkansız.
Millet amuda kalkıyo hamile kalabilmek için gene kalamıyolar. İmkansız. Bi de zibilyon tane test yapmışsın negatif.
Onu geç regl olmuşsun .
Hala karnım şiş hamilemiyim diyosun. Sevişmeyi, korunmayı, bebek nasıl oluşuru bilmeden bu işlere kalkışmayın yeter artık ya.
Gazdır o sürtünürken içine hava dolmuştur.
Bu regl kanaması degil mi gebelik olamazregl kanamasını zaten gününü ve şiddetini rengini yogunlugunu bilirsiniz. gebelik kanaması ise adete 1 hafta kala net olarak bilmiyorum yumurtlamadan sonrasında bazen olabiliyo kesin bir durum değil belirteyim. tanımlamasıda genelde kahverengi yada çok açık pembe oluyo (çünkü rahme yerleştignde rahim duvarındaki eski kan aktıgı için rengi farklı oluyo) asla kırmızı olmaz ve çook az olur birkaç damla genelde 1gün olur geçer. tabi bunların hepsi bünyeye göre değişir ve söyledgm gibi biçok gebelikte olmayadabiliyor. durumunuzu açarsanız yardımcı olmaya calişaym
Bakar misinizHayir yoktur degilsin stres yapma kendine
Bakar misinizKarın hemen şişmez öyle kilo ya da gazdır ya da düzensiz reglin sonuçları. Rica ederim
Regli olmussunuz gozunuz aydin:))Bakar misiniz