L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #1 Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi?
Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi?
Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #2 liyuzada .!.: Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
liyuzada .!.: Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
intense27 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #3 Ben de çok stresliyim, hiç kanamam yok neredeyse. İki gündür hiç ped değiştirmesem bir şey fark etmezdi
Ben de çok stresliyim, hiç kanamam yok neredeyse. İki gündür hiç ped değiştirmesem bir şey fark etmezdi
sananeeem12212 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #4 liyuzada .!.: Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benimki 2 gün sürüyor sürekli böyle
liyuzada .!.: Arkadaşlar stresli bir dönemden geçiyorum. Dün regl oldum ve çok çok az geliyor. Stres buna neden olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benimki 2 gün sürüyor sürekli böyle
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #5 intense27 .!.: Ben de çok stresliyim, hiç kanamam yok neredeyse. İki gündür hiç ped değiştirmesem bir şey fark etmezdi Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde aynı
intense27 .!.: Ben de çok stresliyim, hiç kanamam yok neredeyse. İki gündür hiç ped değiştirmesem bir şey fark etmezdi Genişletmek için tıkla... Vallahi benimde aynı
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #6 sananeeem12212 .!.: Benimki 2 gün sürüyor sürekli böyle Genişletmek için tıkla... Sürekli aynıysa bir doktora görünün
sananeeem12212 .!.: Benimki 2 gün sürüyor sürekli böyle Genişletmek için tıkla... Sürekli aynıysa bir doktora görünün
sananeeem12212 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #7 liyuzada .!.: Sürekli aynıysa bir doktora görünün Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim ya bir sorun yoktur inşallah
liyuzada .!.: Sürekli aynıysa bir doktora görünün Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim ya bir sorun yoktur inşallah
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #8 sananeeem12212 .!.: Hiç gitmedim ya bir sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... İlla bir sorun olacak değil tabiki ama yinede önlem almakta fayda var
sananeeem12212 .!.: Hiç gitmedim ya bir sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... İlla bir sorun olacak değil tabiki ama yinede önlem almakta fayda var