- 2 Temmuz 2018
- 260
- 99
- 98
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
Arkadaşlar regl en az kaç gün gecikmesi lazım kan tahlili vermek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocagında bir gün sonra veriyorlar diye biliyorum acilde 1 saatte alırsın amaİki gün gecikti iki senedir bekliyorum normalde gecikmez kolay kolay birde sağlık ocağında versek oluyor mu
Sürekli regl gecikmesi yaşamıyorsan 3 gün kafi benceArkadaşlar regl en az kaç gün gecikmesi lazım kan tahlili vermek için
Peki sağolun yarın da olmazsam gideceğimSağlık ocagında bir gün sonra veriyorlar diye biliyorum acilde 1 saatte alırsın ama
İki senede en fazla üç gün gecikti şimdiye kadar bugün ikinci gün yarın da olmazsam gideceğim bakalımSürekli regl gecikmesi yaşamıyorsan 3 gün kafi bence
Sağlık ocağında verirsen aynı gün öğreneiliyorsun aslında sen kod iste muayene ve verdiğin kan için bir barkod numarası int den öğrenebiliyosun saat 2 den sonra hep belli olmuş oluyorİki gün gecikti iki senedir bekliyorum normalde gecikmez kolay kolay birde sağlık ocağında versek oluyor mu
Çok teşekkür ederimSağlık ocağında verirsen aynı gün öğreneiliyorsun aslında sen kod iste muayene ve verdiğin kan için bir barkod numarası int den öğrenebiliyosun saat 2 den sonra hep belli olmuş oluyor ❤
Bi doktordan dinlemistim. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun gecmeden gebelik testi yapmayin. Kimyasal gebelik her kadinda olan cogu farkedilmeyen gebeliklerdir. Erken yapilan testler ile bu gebelikleri yakalayip hayal kirikligina ugruyorsunuz demisti.Arkadaşlar regl en az kaç gün gecikmesi lazım kan tahlili vermek için
Kimyasal gebeliği öğrensem bile en azından bir kere gerçek olmasada gebelik yaşadım derim çünkü iki senedir hiç yasamadim bu duyguyu teşekkür ederim yorumunuz içinBi doktordan dinlemistim. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun gecmeden gebelik testi yapmayin. Kimyasal gebelik her kadinda olan cogu farkedilmeyen gebeliklerdir. Erken yapilan testler ile bu gebelikleri yakalayip hayal kirikligina ugruyorsunuz demisti.
Ben kimyasal gebelik yasadim farketmedim tabi doktorum soyledi hormonlarin yuksekliginden anladilar o ay tedavim iptal edilmisti.Kimyasal gebeliği öğrensem bile en azından bir kere gerçek olmasada gebelik yaşadım derim çünkü iki senedir hiç yasamadim bu duyguyu teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahBen kimyasal gebelik yasadim farketmedim tabi doktorum soyledi hormonlarin yuksekliginden anladilar o ay tedavim iptal edilmisti.