Gebeliğe Hazırlık Regl kaç gün gecikince kan tahlili vermek gerekir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şüpheniz çoksa adetinizin ilk gününde verin beklemek isterseniz 5 gün filan geçsin öyle verin öyle daha iyi olabilir ☺️☺️

İki gün gecikti iki senedir bekliyorum normalde gecikmez kolay kolay birde sağlık ocağında versek oluyor mu
Sağlık ocağında verirsen aynı gün öğreneiliyorsun aslında sen kod iste muayene ve verdiğin kan için bir barkod numarası int den öğrenebiliyosun saat 2 den sonra hep belli olmuş oluyor ❤️

Arkadaşlar regl en az kaç gün gecikmesi lazım kan tahlili vermek için
Bi doktordan dinlemistim. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun gecmeden gebelik testi yapmayin. Kimyasal gebelik her kadinda olan cogu farkedilmeyen gebeliklerdir. Erken yapilan testler ile bu gebelikleri yakalayip hayal kirikligina ugruyorsunuz demisti.

Bi doktordan dinlemistim. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun gecmeden gebelik testi yapmayin. Kimyasal gebelik her kadinda olan cogu farkedilmeyen gebeliklerdir. Erken yapilan testler ile bu gebelikleri yakalayip hayal kirikligina ugruyorsunuz demisti.
Kimyasal gebeliği öğrensem bile en azından bir kere gerçek olmasada gebelik yaşadım derim çünkü iki senedir hiç yasamadim bu duyguyu teşekkür ederim yorumunuz için 😊

Kimyasal gebeliği öğrensem bile en azından bir kere gerçek olmasada gebelik yaşadım derim çünkü iki senedir hiç yasamadim bu duyguyu teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Ben kimyasal gebelik yasadim farketmedim tabi doktorum soyledi hormonlarin yuksekliginden anladilar o ay tedavim iptal edilmisti.

Back